Tuininrichting

Met onze collectie tuininrichting kies je voor een stijlvol design met een duurzaam karakter. Wij selecteren altijd de beste materialen met veel aandacht voor de kleinste details. Met een grote flexibiliteit in maatwerk creëren wij voor jou een unieke poort, een moderne tuinafsluiting een hippe bloembak of stijlvolle tuinbank die perfect in jouw plaatje past. Zo verzeker je de nodige privacy, veiligheid én stijl om in alle rust van je woning en tuin te genieten.

 

Wat vind je in ons gamma tuininrichting?

 

Houten poorten

 

Wij werken met een pen- en gatverbinding, wat onze poorten zeer sterk en kwalitatief maakt. Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits. 

 

Tuinafsluitingen

 

Houd je van een tuin met een moderne uitstraling, of verkies je een tuinafsluiting met het authentieke karakter van hout? Wat dacht je van een combinatie van hout en aluminium? Je vindt het allemaal in onze Collectie 2024. 

 

Tuindecoratie

 

Onze tuinbanken, bloembakken en houtstapelplaatsen worden allemaal opgebouwd uit dezelfde kwaliteitsvolle materialen met oog op stijl in jouw tuin! 

 

Ontdek hier ons volledig assortiment

Meer inspiratie? 

Ontdek al onze tuinproducten in onze tuinbrochure.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor het uitwerken van jouw tuinproject.

Onze materiaalsoorten

Benieuwd naar onze keuze in materiaalsoorten? Vind onze uitgebreide informatiepagina's via de knop hierboven!

Ontdek onze tuinconstructies

Op zoek naar een landelijk tuinhuis? Of eerder een moderne BOX tuinconstructie? Een pergola, terrasoverkapping of modern tuinhuis? Bekijk ons assortiment!