Tuinconstructies

Hout leeft, schept sfeer en straalt warmte uit. Het is dan ook meer dan normaal dat u dit natuurlijk materiaal verkiest voor uw tuinconstructies. Een houten tuinhuis, carport of garage plaatsen? Maak hieronder uw keuze en onze gespecialiseerde dealers helpen u graag verder met prijzen en advies.


Welke stijl ?

Bent u op zoek naar een modern tuinhuis, of eerder een tuinhuis in landelijke stijl? Of houdt u eigenlijk toch nog het meest van een traditioneel tuinhuis? En wilt u uw auto beschermen tegen de gure weersomstandigheden met een strakke carport, of een traditionele garage?  U vindt ze in elke mogelijke stijl. Omwille van de natuurlijke eigenschappen en tijdloze uitstraling van hout, zijn ook de creatieve mogelijkheden onbeperktWilt u uw houten tuinhuis in een bepaalde kleur verven? Uw garage perfect laten aansluiten bij de stijl van uw woning? Alles kan!

 

Hoe onderhoudt u uw houten tuinconstructies?

Er wordt wel eens geopperd dat een houten tuinhuis, carport of garage meer onderhoud nodig heeft. Wees gerust: onze houtsoorten zijn op voorhand behandeld waardoor ze minder onderhoudsbeurten nodig hebben. U wordt dus zeker geen slaaf van uw houten tuinhuis, carport of garage. Integendeel: u creëert de tuin van uw dromen, een tuin om van te genieten!
Lees hier meer over het onderhoud per materiaalsoort.

Wilt u meer informatie, advies of een offerte? Vind via deze handige dealerlocator een verdeler bij u in de buurt.