Beplanking Gesloten
Afmetingen 178 x 180 cm
Materiaal Noords hout
Poort Beschikbaar

Een tuinafsluiting bepaalt in grote mate de sfeer in je tuin. Zie je liever een houten tuinafsluiting? Met aluminium of houten tussenpalen? Kies een stijl die in harmonie is met zowel je tuinarchitectuur als die van je woning zelf. Ga voor de natuurlijke charme van Noords hout in onze Linea tuinschermen. 

 

Ontdek Linea!

Linea is een horizontaal, gesloten scherm opgebouwd uit Noords Hout. Graag een combinatie van hout en aluminium? Kies dan aluminium tussenpalen bij deze tuinschermen!  

"We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit!" 

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinschermen gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarnaast ontwikkelen wij ook tuinafsluitingen in innovatieve materiaalsoorten, zoals aluminium en wpc. Voor elke tuinscherm selecteren we de beste materialen en bewerken deze tot een kwalitatieve tuinschermen met een stijlvolle uitstraling. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.  

 

Wat is Noords Hout?

Bij Exterior Living omvat het assortiment zachthout een type vurenhout (witte den) en grenenhout (rode den) uit Noord-Scandinavië en Noord-Siberië. Wij zijn bovendien houder van het PEFC-label en dragen ecologie hoog in het vaandel. 

Een eerste behandeling van het hout tegen ons guur klimaat doen wij in eigen beheer. Wij impregneren het hout om het beter te beschermen tegen schimmels, verrotting en insecten. Door dit proces krijgt het hout een typerende zoutgroene kleur. Het Noords hout die wij gebruiken is bijzonder geschikt om te impregneren. Onze jarenlange ervaring met dit procedé waarborgt de kwaliteit.

 

 

Meer over Noords hout bij Exterior Living vind je hier!

Noords Hout

Palensysteem voor jouw tuinschermen

De Linea tuinschermen kunnen worden geplaatst met een paalsysteem 30 mm. Wij bieden deze systemen aan in drukgeïmpregneerd Noords hout en aluminium. Aluminium palen zijn gepoederlakt volgens de normen van Seaside Qualicoat in aluminiumkleur (RAL 9006) of zwart (Ral 9004). 

Let wel! Plaats aluminium palen altijd in waterdoorlatend beton of stabilisé, zodat regenwater kan wegsijpelen en roestvorming vermeden wordt. 

 

Hoeveel kost een Linea tuinscherm? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Een tuinpoort in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinpoort die matcht bij onze Linea tuinschermen? In ons gamma vind je de Linea tuinpoort. Deze tuinpoort wordt eveneens opgebouwd uit Noords hout en is verkrijgbaar als enkele of dubbele poort.

Toch liever een grotere, robuuste houten poort?
Bekijk dan zeker ons aanbod sierpoorten.

 

 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Zijn de Linea tuinschermen niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen.

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten