Beplanking Open
Afmetingen 180 x 180 cm
Materiaal Aluminium
Kleur Muisgrijs (RAL 7005) - Antraciet (RAL 7016)

Zorgeloos genieten met een onderhoudsvriendelijke tuinafsluiting

Niet iedereen heeft groene vingers of wil op regelmatige basis de tuin onderhouden. Daarom speelt de materiaalkeuze een belangrijke factor tijdens het kiezen van een tuinafsluiting. Deze aluminium tuinschermen zijn niet alleen zeer gemakkelijk te plaatsen, ze vragen nadien geen onderhoud meer. Een lichte schoonmaakbeurt om stof of vuil te verwijderen volstaat. Zo geniet je elk jaar meteen van de eerste zonnestralen, zonder eerst een grote lenteschoonmaak te moeten doen in je tuin.

De Alune is een onderhoudsvriendelijk tuinscherm met afgeschuinde aluminium planken. De planken worden met behulp van gepatenteerde afstandhouders op een kleine afstand van elkaar geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je geen doorkijk hebt, maar toch de luchtigheid van een open scherm ervaart.

 

Tuinschermen in trending kleuren

Ben je op zoek naar een tuinafsluiting waar je amper onderhoud aan hebt. Liefst een met een moderne look, waarbij je zeker mag zijn van minstens 10 jaar kleurvastheid? Maak kennis met onze Alune tuinschermen! 

Dankzij zijn moderne uitstraling past aluminium perfect bij elke woning. Creëer je graag een mooi contrast met jouw houten meubels?
Deze onderhoudsvriendelijke schermen in aluminium zijn beschikbaar in twee kleuren: RAL 7005 muisgrijs en RAL 7016 antraciet. 

 

Aluminium tuinschermen in muisgrijs of antraciet
Alune Tuinafsluiting in Antraciet - Gelakt volgens Qualicoat - Exterior Living

 

Belgisch vakmanschap

'Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van onze tuinschermen gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.'

 Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarnaast ontwikkelen wij ook tuinafsluitingen in innovatieve materiaalsoorten, zoals aluminium en wpc. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Alune tuinafsluiting plaatsen

Een Alune tuinscherm wordt zeer eenvoudig opgebouwd en is in een mum van tijd geplaatst! De afgeschuinde lamellen worden aan de hand van gepatenteerde afstandshouders op een kleine afstand van elkaar geplaatst in de aluminium gleufpalen. 

Zit je nog met vragen over het plaatsen van een tuinafsluiting? Lees hier ons uitgebreid stappenplan. Nog verdere vragen? Je kan steeds terecht bij jouw Exterior Living verdeler

 

Bijhorend Aluminium Palensysteem

Voor het beste resultaat combineer je de tuinschermen met onderstaand vernieuwd aluminium paalsysteem.

Je bekomt een stevig geheel dankzij onze aluminium gleufpalen met een gleuven van 20 mm. Sluit de eerste en laatste gleufpaal af met een U-profiel en dek bovenaan de palen af met de zwarte insteekdoppen voor een esthetisch resultaat. Uiteraard voorzien wij deze in dezelfde kleuren als je schermen.

Aluminium Palensysteem voor tuinafsluitingen

 

 

Wat kost een Alune tuinscherm uit aluminium? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze tuinafsluitingen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Is de Alune nog niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen. 

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten