Breedte 100 cm (enkele) - 300 cm (dubbele)
Hoogte 180 cm
Kader 58 x 140 mm
Houtsoorten Iroko of padoek

Creëer een prachtige doorgang tot je tuin met een houten poort

Je wilt jouw tuin stijlvol afsluiten met een doorgang waar je probleemloos binnen en buiten op je domein geraakt? Plaats een houten Cordoba poort! 

Ontdek onze Cordoba houten poort. Deze poort is opgebouwd uit een stevig kader met pen- en gatverbinding en een verticale beplanking uit hardhout. De latten staan dicht op elkaar, zo geniet je van enige luchtigheid. 

 

"Hardhout is erg duurzaam met een lange levensduur."

Hardhout is erg populair als materiaal voor overkappingen en tuinconstructies omwille van zijn duurzaamheid. De hardhoutsoorten iroko en padoek die wij gebruiken bij Exterior Living komen uit Afrika. Hardhoutsoorten hebben geen knopen en vergrijzen vrij snel onder invloed van het zonlicht.  

 

Belgische Vakmanschap

'Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinpoorten gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.'

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame tuinpoorten uit hout die tot in de puntjes kwalitatief zijn. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Cordoba poort is beschikbaar in iroko of padoek hardhout. Beide houtsoorten zijn zeer duurzaam.

Iroko is een hardhoutsoort met een vrij gelijkmatige houtstructuur. Padoek is een uitzonderlijk stabiele houtsoort. Dit hout is dan ook heel geschikt voor buitenschrijnwerk. Padoek onderscheidt zich ook dankzij zijn opvallend roodachtige kleur, vooraleer het gaat vergrijzen.  

 

 

Wat is de kostprijs van deze houten poort?

Voor advies, meer informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onze verdelerlocator. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend!  

 

 

Sluit je tuin verder af in dezelfde stijl

Ben je op zoek naar een bijpassende tuinafsluiting die past bij de stijl van onze Cordoba poort? Voor veel van onze houten poorten hebben wij bijhorende zijpanelen in ons gamma. Zijpanelen zijn doorgaans heel stevig opgebouwd om de kracht van opengaande poorten aan te kunnen. Dat is het grootste verschil tussen zijpanelen en tuinschermen

Zo vind je de Cordoba zijpanelen die prachtig passen met de Cordoba poort. Creëer een mooi geheel! Let wel: doordat de zijpanelen een fijner kader hebben, loopt de lijnenstructuur van de panelen niet altijd optisch gelijk met die van de poorten. 

 

 

 

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek al onze poorten

Niet echt het model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment.

Praktische informatie

Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.