Aluminium constructies

In ons assortiment aluminium constructies vind je carports en overkappingen die zich perfect combineren met jouw woning. Zowel budgetvriendelijke modellen als gepersonaliseerde maatwerkmogelijkheden. Wij bieden voor elke smaak een mooi gamma aan en inspireren je graag met het authentieke karakter van onze producten.

Waarom kiezen voor onze aluminium constructies?

 

Duurzame materialen

 

Naast het kwalitatief aluminium, krijg je voor de bekleding van jouw wanden keuze uit hardhout en thermowood. Alle accessoires en opties bij onze constructies zijn steeds van hoge kwaliteit.  

Aluminium in ons concept

 

Bij aluminium staat esthetiek zeker en vast centraal. In onze unieke concepten combineren wij aluminium met verschillende houtsoorten. Dit zorgt voor een hedendaags design dat perfect past bij elk type woning.   

Constructies op maat 

 

Bij ons is elke bestelling maatwerk, helemaal afgewerkt volgens jouw voorkeur. Onze professionele partners luisteren naar je ideeën om zo samen de tuinconstructie van jouw dromen te creëren. 

 

 

Ontdek hier ons assortiment.

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

Vind een verdeler


Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor het uitwerken van jouw tuinproject.

Praktische informatie

Welke materialen worden er gebruikt? Hoe moet ik mijn aluminium constructie onderhouden? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Ontdek alle antwoorden hier!

Meer over aluminium

Is aluminium een geschikt materiaal voor buitengebruik? Hoe zit het met het onderhoud? Meer te weten komen over aluminium? Klik hier!