Wil je jouw wagen voortaan op een overdekte plek parkeren? Geen zin meer om jouw autoruiten te moeten krabben in de winter? Gedaan met het moeten wegspoelen van vogelpoep of het risico lopen dat iemand je spiegel past wanneer je wagen langs de weg geparkeerd staat? Kies voor een duurzame carport die bovendien weinig onderhoud vraagt!

 

Waarom kiezen voor een Maluwi carport?

 

Duurzame materialen

 

De Maluwi carport wordt opgebouwd met duurzame, kwalitatieve materialen. Zo wordt het aluminium volgens de normen van Qualicoat Seaside gelakt. Voor het hout kiezen we voor thermowood en padoek. Twee duurzame houttypes! 

Modulair en vlotte plaatsing

 

De Maluwi carport laat maatwerk naar wens toe. Wens je een carport met of zonder berging? Een of meerdere houten wanden? Aan jouw de keuze! Bovendien kan je rekenen op een vlotte plaatsing door een van onze professionele verdelers

Esthetisch design

 

Exterior Living staat voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Met de Maluwi carport combineerden wij onze waarden tot een prachtig design. We kozen voor een strak hedendaagse carport dat perfect past bij elk type woning dankzij de combinatie van hout en aluminium. 

Ontdek de Maluwi carport

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor het uitwerken van jouw tuinproject.

Praktische informatie

Wens je meer informatie over de gebruikte materialen? Hoe je aluminium onderhoudt? Welke kwaliteitsnormen wij nastreven en de garantie? 

Houten carports

Toch geen fan van het aluminium verhaal? Bekijk je liever eerst ook ons assortiment houten carports? Ontdek ze hier!