Beplanking Open (afgeschuinde planken)
Afmetingen 178 x 180 cm
Materiaal Noords hout of padoek
Poort Beschikbaar

Een stevig tuinscherm met luxueuze uitstraling

Je wilt jouw tuin stijlvol omheinen met tuinschermen van stevige kwaliteit? Ben je op zoek naar een tuinafsluiting uit padoek? Ontdek hieronder onze Aero tuinschermen! 

 

Creëer luchtigheid dankzij afgeschuinde planken

Aero is een robuust tuinscherm met afgeschuinde planken. De planken worden horizontaal op een kleine afstand van elkaar geplaatst. Zo vermijd je doorkijk, maar ervaar je toch de luchtigheid van een open tuinscherm. Ideaal voor tuinen waar wat meer wind door waait.

 

Belgisch vakmanschap en kwaliteit

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van onze tuinschermen gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarnaast ontwikkelen wij ook tuinafsluitingen in innovatieve materiaalsoorten, zoals aluminium en wpc. Voor elke tuinscherm selecteren we de beste materialen en bewerken deze tot een kwalitatieve tuinschermen met een stijlvolle uitstraling. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.  

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Aero tuinschermen zijn beschikbaar in padoek of drukgeïmpregneerd Noords hout. 

Padoek is een hardhoutsoort uit Midden- en West-Afrika met een matig fijne nerf. Af en toe komt er kruisdraad voor, maar meestal heeft het hout een vrij gelijkmatige structuur. Bovendien is het uitermate duurzaam. 

Onze types Noords hout zijn afkomstig uit Noord-Scandinavië en Noord-Siberië. Deze houtsoorten worden door deskundigen zorgvuldig geselecteerd om vervolgens te worden verwerkt tot prachtige tuinafsluitingen.

 

 

 

 

Onze houtsoorten

 

Hoeveel kost een Aero tuinscherm? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Een tuinpoort in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinpoort die matcht bij de Aero tuinschermen? In ons gamma vind je de Aero tuinpoort. Deze enkele tuinpoort is 100 x 180 cm wordt eveneens opgebouwd uit padoek of drukgeïmpregneerd Noords hout. 

Toch liever een grotere, robuuste houten poort? 
Bekijk dan zeker ons assortiment sierpoorten.

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Is een Toba tuinwand niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen. 

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten