Zwembaden

Een zwembad in de tuin... Wie droomt er niet van? Het is de perfecte toevoeging om optimaal te genieten van het buitenleven. Bovendien kan een zwembad in de tuin ook de waarde van uw huis doen stijgen. Een investering voor de kinderen én voor later! We overlopen graag met u de voordelen en mogelijkheden van een inbouw of opbouw zwembad.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN HOUTEN ZWEMBAD?
Hout is een natuurlijk materiaal. Wanneer u opteert voor een opbouw zwembad, is hout de perfecte keuze om een harmonieus geheel te creëren in uw tuin. Een houten zwembad is robuust, duurzaam en stabiel. En ook wanneer u niet kiest voor een opbouw zwembad, maar voor een half of volledig ingegraven zwembad is hout een goede keuze. Denk maar aan de vele houten steigers en pieren aan de kust. Heeft u een voorkeur voor Belgische kwaliteit en vakmanschap? Kies dan voor de houten zwembaden van Gardipool.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MODULAIR ZWEMBAD?
Toch liever een ingegraven zwembad dan een opbouw zwembad? Dan hebben we goed nieuws: een inbouwzwembad laten plaatsen was nog nooit zo makkelijk! Als u tenminste kiest voor een Infiniteau zwembad. Dit modulaire systeem is makkelijk en snel te monteren. De enige nodige voorbereiding is het gieten van het betonplateau. U hoeft ook geen rekening te houden met maximum afmetingen, u bepaalt zelf de totale grootte. Op eindeloos genieten staat geen beperking dankzij dit innovatieve systeem.