Systeem 20 mm
Systeem 30 mm
Systeem 49 mm
Inox paalvoet

Voor het plaatsen van onze tuinschermen maak je best gebruik onze kwalitatieve palen. Naast houten palen voorzien wij ook aluminium palen in een ons assortiment. Bekijk hieronder de mogelijke afmetingen die telkens compatibel zijn met bepaalde van onze tuinschermen.  

Een compleet systeem!

Met ons vernieuwd aluminium palensysteem kan je een volledige omheining plaatsen waarbij je overal gelijkaardige palen gebruikt, zowel in het begin, als in het midden, op de hoek en in combinatie met een tuinpoort.  

Het aluminium paalsysteem bestaat uit een gleufpaal, een poortpaal en twee U-profielen. De tuinschermen worden tussen de gleufpalen op een rij geplaatst. Waar je een tuinpoort wil integreren dien je een zwaardere poortpaal te gebruiken. De poortpaal is extra verstevigd om de grotere belasting van een tuinpoort op te vangen. Om een hoek te creëren gebruik je ook de grotere poortpaal met bijhorend U-profiel. 

Esthetisch afgewerkt

Onze aluminium palen worden gelakt volgens de normen van Seaside  Qualicoat. Dit betekent een gegarandeerde bescherming tegen zoute zeelucht.

Dit maakt de palen nog een extra pak duurzamer. Elke paal krijgt ter afwerking een zwarte insteekdop. De eerste en laatste paal worden afgewerkt met een U-profiel voor een mooi eindresultaat. 

 

SYSTEEM 20 MM

Gebruik systeem 20 wanneer je kiest voor schermen met een dikte smaller dan 20 mm, zoals de aluminium schermen Alune en Alduo.
Dit systeem is beschikbaar in RAL 7005 grijs en RAL 7016 Antraciet.

SYSTEEM 30 MM

Gebruik systeem 30 wanneer je koos voor schermen met een dikte smaller dan 30 mm zoals de Caldeira, Curtis, Aero, Plano, Strada, Massief en Linea. Dit systeem is beschikbaar in RAL 9006 aluminium en RAL 9004 zwart.


SYSTEEM 49 MM

Gebruik systeem 49 wanneer je gekozen hebt voor tuinschermen met een dikte smaller dan 49 mm zoals de Prestige en Vital.
Dit systeem is beschikbaar in RAL 9006 aluminium en RAL 9004 zwart.

 

 


UNIEK ONTWORPEN INOX PAALVOET

Wil je jouw tuinschermen installeren op een bestaand muurtje of bovengronds op beton? Met deze uniek ontworpen inox paalvoet hoef je onze aluminium palen niet in de grond te plaatsen, maar kan je ze bovengronds bevestigen. Contacteer een dealer in jouw buurt voor meer info.

 

 

Hoeveel kosten aluminium palen? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Soortgelijke producten