Breedte 100 cm (enkele) 300 cm (dubbele)
Hoogte 180 cm
Kader 58 x 140 mm
Houtsoorten Drukgeïmpregneerd grenen, iroko of padoek

Sluit jouw tuin veilig af met een stevige, houten poort! 

Je wilt jouw tuin afsluiten, maar nog probleemloos binnen en buiten geraken? Wat dacht je van een stevige houten poort?

Ontdek onze Oxford houten poort opgebouwd uit een stevig kader met pen- en gatverbinding en een beplanking uit iroko, padoek of drukgeïmpregneerd grenenhout. Met zijn bijpassende zijpanelen creëer je met gemak een uniform geheel. 

 

 

"Dankzij de volledig gesloten beplanking verzeker je optimale privacy!"

Liever geen inkijk in je woning en tuin? De beplanking van onze Oxford houten poort is gesloten. Er is dus geen ruimte tussen de planken.
Dit robuuste geheel zorgt voor de nodige privacy en veiligheid. 

 

 

Belgische Vakmanschap

'Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinpoorten gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.' 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame tuinpoorten uit hout die tot in de puntjes kwalitatief zijn. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Oxford poort is beschikbaar in iroko of padoek hardhout en in drukgeïmpregneerd Noords hout. 

Iroko is een hardhoutsoort uit West-Afrika met een vrij gelijkmatige houtstructuur. Padoek is een uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika. Dit hout is dan ook heel geschikt voor buitenschrijnwerk. Padoek onderscheidt zich ook dankzij zijn opvallend roodachtige kleur, vooraleer het gaat vergrijzen.  
Onze types Noords hout zijn afkomstig uit Noord-Scandinavië en Noord-Siberië. Deze houtsoorten worden door deskundigen zorgvuldig geselecteerd om vervolgens te worden verwerkt tot prachtige tuinpoorten.

 

 

 

Wat is de kostprijs van deze houten Oxford poort?

Voor advies, meer informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend!  

 

 

Je tuin verder in dezelfde stijl omheinen? 

Ben je op zoek naar een bijpassende tuinafsluiting die past bij de stijl van onze Oxford poort? Voor veel van onze houten poorten hebben wij bijhorende zijpanelen in ons gamma. Zijpanelen zijn doorgaans heel stevig opgebouwd om de kracht van opengaande poorten aan te kunnen. Dat is het grootste verschil tussen zijpanelen en tuinschermen

Zo vind je de Oxford zijpanelen die prachtig passen met de Oxford poort. Creëer zo een mooi geheel! Let wel: doordat de zijpanelen een fijner kader hebben, loopt de lijnenstructuur van de panelen niet altijd optisch gelijk met die van de poorten.

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek al onze poorten

Niet echt het model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment.

Praktische informatie

Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.