Beplanking Gesloten
Afmetingen 180 x 180 cm of 90 cm
Materiaal Noords hout
Poort Beschikbaar

Wil je vermijden dat er ongewenste blikken je tuin in kunnen kijken? Wat dacht je van een robuust gesloten scherm uit drukgeïmpregneerd hout. Ga voor de natuurlijke charme van Noords hout in onze Prestige tuinschermen. 

 

Geen doorkijk meer dankzij Prestige tuinschermen!

Prestige is een verticaal, gesloten tuinscherm opgebouwd uit Noords Hout. Zijn natuurlijke charme van hout is te combineren met aluminium palen voor een moderne uitstraling.

 

Belgische Vakmanschap

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinschermen gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarnaast ontwikkelen wij ook tuinafsluitingen in innovatieve materiaalsoorten, zoals aluminium en wpc. Voor elke tuinscherm selecteren we de beste materialen en bewerken deze tot een kwalitatieve tuinschermen met een stijlvolle uitstraling. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.  

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Wat is Noords Hout?

Bij Exterior Living omvat het assortiment zachthout een type vurenhout (witte den) en grenenhout (rode den) uit Noord-Scandinavië en Noord-Siberië. Wij zijn bovendien houder van het PEFC-label en dragen ecologie hoog in het vaandel. 

Een eerste behandeling van het hout tegen ons guur klimaat doen wij in eigen beheer. Wij impregneren het hout om het beter te beschermen tegen schimmels, verrotting en insecten. Door dit proces krijgt het hout een typerende zoutgroene kleur. Het Noords hout die wij gebruiken is bijzonder geschikt om te impregneren. Onze jarenlange ervaring met dit procedé waarborgt de kwaliteit.

 

 

 

Wil je weten hoe je hout het beste onderhoud? Vind hier alle info.

Hout onderhouden

Palensysteem voor jouw tuinschermen

De Prestige tuinschermen kunnen worden geplaatst met een aluminium paalsysteem 49 mm. Aluminium palen zijn gepoederlakt volgens de normen van Seaside Qualicoat in aluminiumkleur (RAL 9006) of zwart (Ral 9004). 
Let wel! Plaats aluminium palen altijd in waterdoorlatend beton of stabilisé, zodat regenwater kan wegsijpelen en roestvorming vermeden wordt. 

Geen fan van de combinatie hout en aluminium? Kies dan voor houten vierkantpalen en L-hechtingen om de Prestige te installeren. 

 

Hoeveel kost een Prestige tuinscherm? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Een tuinpoort in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinpoort die matcht bij onze Prestige tuinschermen? In ons gamma vind je de Prestige tuinpoort. Deze tuinpoort wordt eveneens opgebouwd uit Noords hout en is verkrijgbaar als enkele of dubbele poort.

Toch liever een grotere, robuuste houten poort?
Bekijk dan zeker ons aanbod sierpoorten.

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Zijn de Prestige tuinschermen niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten