Landelijke tuinhuizen

Wilt u van uw tuin een charmante en stijlvolle omgeving maken? Een plek om in alle rust te ontspannen na een lange werkdag? Geen stijl die u meer die rust en romantiek biedt dan de landelijke stijl. Ontdek hier een ruime keuze aan tuinhuizen in landelijke stijl.

 

Waarom kiezen voor tuinhuizen in cottage-stijl
Tuinhuizen in cottage-stijl, of andere houten bijgebouwen, zijn populairder dan ooit. Nog altijd warm en natuurlijk door zijn authentieke materialen maar met een moderne toets. In eerste instantie zijn ze natuurlijk enorm praktisch, maar door het gebruik van natuurlijke warme materialen laten ze u ook toe om een gezellige zitruimte in de tuin te creëren. Bovendien is er binnen deze stijl voldoende variatie, met zowel klassieke als meer hedendaagse elementen, zodat u gegarandeerd het tuinhuis vindt dat u zoekt. 


Waarin verschillen deze landelijke tuinhuizen?
Het asymmetrische dak van het Lodge tuinhuis heeft een unieke en romantische uitstraling. Een extra troef is de grote dubbele boogdeur. Zo kan u makkelijk ook grotere werktuigen, of bijvoorbeeld een zitmaaier, in en uit uw tuinhuis halen. Liever genieten dan werken in de tuin? Voldoende mogelijkheden voor een landelijk tuinhuis met een zitruimte onder een beschermende luifel.

We bieden de constructies aan met gelamineerde shingels of cedershingels. Maar indien u uw constructie volledig wil afstemmen op de stijl van de bestaande woning, kunnen wij er voor zorgen dat de constructie volledig klaar is om dakpannen op te leggen.

Niet gevonden wat u zoekt? Onze ervaren vakmensen helpen u ook met een landelijk tuinhuis op maat. Vind hier een dealer bij u in de buurt.