Breedte 100 cm (enkele) of 550 cm (dubbele)
Hoogte 190 cm
Kader 58 x 140 mm
Houtsoorten Iroko of padoek

Weinig plaats achter je poort? Kies voor een Faro schuifpoort! 

Je wilt een houten poort installeren, maar vermoedt niet genoeg plaats te hebben achter je poort voor een draaipoort? Blokkeert je geparkeerde auto de opening van een draaipoort? Is er niet genoeg plaats achter de poort, maar wel voldoende langs de zijkanten? Kies dan zeker voor een Faro schuifpoort

Ontdek onze Faro schuifpoort met stevig kader en pen- en gatverbinding. Faro heeft een gesloten beplanking met ietwat plaats tussen de planken, waardoor je de nodige luchtigheid ervaart. Een schuifpoort installeren lukt ook perfect bij een schuine oprit. Bovendien riskeer je geen krassen aan je wagen. 

 

Een geautomatiseerde houten schuifpoort

Vlak voor je poort parkeren om vervolgens uit te stappen en zo je poort te openen? Dat hoeft voortaan niet meer! Voorzie je Faro poort met een geautomatiseerd systeem. 

  • Gegarandeerd een perfecte sluiting van je poort
  • Optimale veiligheid dankzij het weerbestendig slot
  • Obstakeldetectie dankzij optische encoder

 

Technische ondersteuning nodig?

Wil je meer informatie over onze poortautomatisatie? Een van onze verdelers helpt je graag verder op weg! 

 


Belgisch vakmanschap

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten poorten gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame tuinpoorten uit hout die tot in de puntjes kwalitatief zijn. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Faro schuifpoort is beschikbaar in iroko of padoek hardhout. Beide houtsoorten zijn zeer duurzaam.

Iroko is een hardhoutsoort uit West-Afrika met een vrij gelijkmatige houtstructuur. Padoek is een uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika. Dit hout is dan ook heel geschikt voor buitenschrijnwerk. Padoek onderscheidt zich ook dankzij zijn opvallend roodachtige kleur, vooraleer het gaat vergrijzen.  

 

Sublieme afwerking

'Blauwsteen is een duurzame steensoort die zeer goed bestand is tegen weer en wind. Het zorgt voor de perfecte finishing touch!' 

Je koos al tussen iroko of padoek voor jouw Faro schuifpoort? Nu beslis je zelf ook nog over de tussenpalen. Gaat jouw voorkeur naar smalle, metalen palen bekleed met hout of voor bredere zuilen? Beide opties zijn bekleed met hout en afgewerkt met blauwsteen.

 

 

Hoeveel kost een houten Faro schuifpoort?

Voor advies, meer informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend!  

 

 

Je tuin volledig afsluiten in dezelfde stijl?

De zijpanelen van onze Cordoba houten poort zijn perfect te combineren met de Faro schuifpoort. 

 

Cordoba zijpanelen

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek al onze poorten

Niet echt het model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment.

Praktische informatie

Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.