Terraskast

Vind je het ook niet vervelend om telkens naar binnen te moeten lopen om tuingerief te halen? Geniet je liever op je gemak in je tuin? Een goede oplossing daarvoor is een stijlvolle en handige terraskast van Exterior Living. Maar kan je daar wel genoeg in kwijt? Ontdek het hier samen met onze prachtige collectie! 

 

Opbergplaats voor tuingerief

 

Niet iedereen heeft plaats om een tuinhuis ook te plaatsen. Gelukkig biedt een terraskast een gemakkelijk alternatief! Het creëert een goede opbergplaats voor tuingereedschap, kussens, bloempotten...  Afhankelijk van het model kan je er zelfs jouw grasmaaier in kwijt!

 

Houten terraskasten


Alle houten terraskasten van Exterior Living zijn gemaakt uit hout van absolute topkwaliteit. De boven- in binnenkanten van een aantal houten terraskasten zijn bezet met betonplex of EPDM. Het dak van de PAX-modellen is bedekt met EPDM. Het is uitstekend bestand tegen extreme temperaturen en vraagt geen onderhoud. 

Afvalcontainer in stijl

 

Onze Swing modellen helpen je je afval op op een stijlvolle manier op te slaan, zonder dat het lelijk oogt in jouw tuin. Je vindt deze modellen voor één of twee containers. Dankzij het deksel met schaarscharnier, is deze enorm gebruiksvriendelijk! 

 

 

Ontdek onze terraskasten en tuinbergingen

 

Meer inspiratie? 

Ontdek al onze tuinproducten in onze tuinbrochure.

 

 

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je terraskast en het uitwerken van jouw tuinproject.

Meer over Noords Hout

Wil je meer informatie over het Noords hout dat wij gebruiken in ons tuinassortiment? Bekijk hier onze infopagina.

Ontdek onze tuinhuizen

Heb je veel tuingerief en wil je toch liever een tuinhuis plaatsen? Ontdek hier ons aanbod tuinhuizen!