De nieuwe Arnato: een stevig en betaalbaar tuinscherm

Kies voor een stijlvolle tuinafsluiting met een duurzaam karakter. Wij selecteren steeds de beste materiaalsoorten en besteden aandacht aan de kleinste details. Zo kan jij zorgeloos van jouw tuin genieten met de nodige privacy en veiligheid. Bij Exterior Living kan je steeds terecht voor een uitgebreid aanbod afsluitingen in verschillende materialen en stijlen.

 

 Een stevige en buurvriendelijke schutting. 

Deze houten schutting is aan beide zijden beplankt. Voor- en achterzijde zijn gelijk en mooi afgewerkt. Zo kijken jij én jouw buur op een mooie afgewerkte zijde. Ideaal wanneer je een tuinafsluiting op de scheiding tussen jou en je buur wil plaatsen.
Dit betaalbaar paneel in geïmpregneerd grenen of iroko wordt gemaakt met planken van verschillende afmetingen, wat een moderne uitstraling geeft aan jouw tuin.

Welke houtsoort kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout uit duurzaam beheerde bossen en controleren grondig. Zo impregneren wij ons Noords hout ook zelf om het preventief te beschermen tegen verrotting en insecten. De Arnato tuinwand is beschikbaar in drukgeïmpregneerd Noords hout of in iroko hardhout. 

Iroko is een hardhoutsoort uit West-Afrika met een vrij gelijkmatige houtstructuur. Je merkt slechts een matige fijne nerf in de houttekening. Deze houtsoort is heel geschikt voor buitenschrijnwerk. 

 

Belgisch vakmanschap 

 Wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van onze tuinschermen gebeurt op onze eigen productiesite bij ons familiebedrijf in Hooglede. Telkens met alle aandacht voor vernieuwend design én functionaliteit. Dit geeft ons het voordeel om creatief en uniek te zijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen en poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze professionele verdelers geplaatst in jouw tuin. 

 

Arnato tuinscherm in grenen

Arnato tuinscherm in iroko

Arnato tuinpoort

 

Hoeveel kost een Arnato afsluiting?

In onze tuinbrochure vind je de actuele prijzen van onze standaardmodellen.
Doorblader hier onze tuin
brochure en ontdek al onze afsluitingen, poorten en bijhorende info.

 

 

 

Een concrete offerte voor jouw project?

Voor een concrete offerte verwijzen we je graag door naar een van onze professionele verdelers in je buurt. Zij geven je graag alle info en advies over de verschillende mogelijkheden en berekenen voor jou een exacte prijs op maat van jouw tuin.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Is de Arnato afsluiting niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen. 

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten