Afmetingen 200 x 150 - 180 - 200 cm
Materiaal Natuurlijke vezels
Dikte 3 à 4 cm

Natuurlijk - budgetvriendelijk - stevige kwaliteit - 100% privacy

Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om jouw tuin af te sluiten? De Heidemat is een duurzame soepele mat, gemaakt van natuurlijke vezels die bestand zijn tegen ons klimaat. Deze omheining is heel eenvoudig en snel te plaatsen tegen een bestaande afsluiting of draad. Je kan de natuurlijke matten bevestigen aan betongaas of bijvoorbeeld vastmaken aan een tuinafsluiting.

Deze tuinschutting uit zware uitvoering van 3 à 4 cm, is beschikbaar in 3 verschillende hoogtes. Met deze tuinafsluiting beperk je in grote mate de mogelijke doorkijk. 

 

100% privacy aan een zeer voordelige prijs. 

Met deze budgetvriendelijke omheining heb je meteen alle gewenste privacy in je tuin. De jonge heidetakjes van deze matten worden zeer dicht op elkaar geweven en onderling met elkaar verbonden met ijzerdraad om inkijk te vermijden. 

 

Waarom kiezen voor een natuurlijke tuinafsluiting?

Het voordeel van deze beschutting is dat ze heel eenvoudig te plaatsen is. Je kan de natuurlijke matten bevestigen aan betongaas of bijvoorbeeld vastmaken aan een bestaande tuinafsluiting. Kozen jouw buren bijvoorbeeld voor houten tuinschermen die jij aan jouw zijde wilt verbergen? Heb je een kale muur in je tuin die je wilt wegwerken? Plaats dan zelf eenvoudig een natuurlijke Heide tuinafscheiding en geniet meteen van een mooie natuurlijke uitstraling.

 

Hoeveel kost een Heidemat? 

Bekijk hier alle actuele prijzen van onze standaard producten uit ons assortiment Tuininrichting.  

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

Vind een verdeler

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.

Ontdek alle tuinafsluitingen

Zijn natuurlijke matten niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen.

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten tuinafsluiting? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten