Breedte 100 cm (enkele) - 300 cm (dubbele)
Hoogte 180 cm
Kader 58 x 140 mm
Houtsoorten Drukgeïmpregneerd grenen, iroko of padoek

Sluit af wat jou dierbaar is! 

Je wilt je tuin graag omheinen, maar nog gemakkelijk binnen en buiten geraken aan de hand van een houten poort?

Ontdek snel onze Windsor poort opgebouwd uit een robuust kader met pen- en gatverbinding en een verticale beplanking uit kwalitatief hout. Het kader is afgewerkt met afgeschuinde hoeken.  

 

Een tikkeltje anders?

Ben je op zoek naar een houten poort zoals de Windsor, maar met een strak kader zonder afgeschuinde hoeken? 

Ontdek dan snel onze Winfield poort zonder 'oortjes'.

 

Belgische Vakmanschap

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinpoorten gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame tuinpoorten uit hout die tot in de puntjes kwalitatief zijn. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit!

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Windsor poort is beschikbaar in iroko of padoek hardhout en in drukgeïmpregneerd Noords hout

Iroko is een hardhoutsoort uit West-Afrika met een vrij gelijkmatige houtstructuur. Padoek is een uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika. Dit hout is dan ook heel geschikt voor buitenschrijnwerk. Padoek onderscheidt zich ook dankzij zijn opvallend roodachtige kleur, vooraleer het gaat vergrijzen.  


Onze types Noords hout zijn afkomstig uit Noord-Scandinavië en Noord-Siberië. Deze houtsoorten worden door deskundigen zorgvuldig geselecteerd om vervolgens te worden verwerkt tot prachtige tuinpoorten.

 

 

Wat is de kostprijs van deze houten draaipoort?

Voor advies, meer informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend!  

 

 

Een tuinafsluiting die bij je poort past? 

Ben je op zoek naar een bijpassende tuinafsluiting die past bij de stijl van onze Windsor tuinpoorten? 

Je vindt de Prestige tuinschermen in ons assortiment. Deze tuinschermen met gesloten, verticale beplanking kunnen een alternatief bieden als tuinafsluiting bij de Windsor poort. Let wel: Prestige tuinschermen vind je enkel in drukgeïmpregneerd Noords hout. Bovendien is het kader minder robuust.   

Wat is het verschil tussen een zijpaneel en een tuinscherm?

Zijpanelen zijn doorgaans heel stevig opgebouwd om de kracht van opengaande poorten aan te kunnen. Dat is het grootste verschil tussen zijpanelen en tuinschermen

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek al onze poorten

Niet echt het model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment.

Praktische informatie

Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.