Breedte 100 cm (enkele) - 300 cm (dubbele)
Hoogte 180 cm
Kader 58 x 140 mm
Houtsoorten Drukgeïmregneerd grenen, iroko of padoek

Sluit jouw tuin af met een strakke poort!

Wil je tuin graag afsluiten? Een duurzame houten poort is hiervoor een ideale oplossing. Met een poort kan je je tuin nog gemakkelijk binnen en buiten wandelen. Ben je gesteld op jouw privacy? Kies voor een gesloten beplanking om inkijk te vermijden! 

Ontdek snel onze Winfield poort opgebouwd uit een robuust kader met pen- en gatverbinding en een verticale beplanking uit kwalitatief hout. In tegenstelling tot de Windsor, is het kader van de Winfield niet voorzien van afgeschuinde hoeken. Dit heeft een strakke, moderne uitstraling. 

 

Een tikkeltje anders?

Ben je op zoek naar een houten poort zoals Winfield, maar met een kader voorzien van afgeschuinde hoeken voor een mooie afwerking? 

Ontdek dan snel onze Windsor poort.

 

Belgische Vakmanschap

'Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinpoorten gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.'

 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame tuinpoorten uit hout die tot in de puntjes kwalitatief zijn. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Winfield poort is beschikbaar in iroko of padoek hardhout en in drukgeïmpregneerd Noords hout

Iroko is een hardhoutsoort uit West-Afrika met een vrij gelijkmatige houtstructuur. Padoek is een uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika. Dit hout is dan ook heel geschikt voor buitenschrijnwerk. Padoek onderscheidt zich ook dankzij zijn opvallend roodachtige kleur, vooraleer het gaat vergrijzen.  

Onze types Noords hout zijn afkomstig uit Noord-Scandinavië en Noord-Siberië. Deze houtsoorten worden door deskundigen zorgvuldig geselecteerd om vervolgens te worden verwerkt tot prachtige tuinpoorten.

 

 

Wat is de kostprijs van deze houten draaipoort?

Voor advies, meer informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onze verdelerlocator. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend!  

 

 

Een bijpassende tuinafsluiting bij je poort? 

Ben je op zoek naar een bijpassende tuinafsluiting die past bij de stijl van onze Windfield tuinpoorten? Voor veel van onze houten poorten hebben wij bijhorende zijpanelen in ons gamma. Bij Winfield is dat niet het geval. 

Wel vind je de Prestige tuinschermen in ons assortiment. Deze tuinschermen met gesloten, verticale beplanking kunnen een alternatief bieden als tuinafsluiting bij de Winfield poort. Let wel: Prestige tuinschermen vind je enkel in drukgeïmpregneerd Noords hout. Bovendien is het kader minder robuust.  

Tuinadvies nodig?

Wil je meer informatie over onze zijpanelen en tuinschermen? Ontdek de mogelijkheden bij een verdeler in je buurt!

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek al onze poorten

Niet echt het model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment.

Praktische informatie

Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.