Carports

Geen ruimte om een houten garage te plaatsen, maar ook geen fan van jouw wagen buiten op straat te laten staan? Een carport in hout biedt de perfecte oplossing! Bovendien vind je een houten carport zowel in een moderne als in een meer traditionele stijl. Voor elke tuin wat wils dus!

 

Waarom een houten carport?

 

De voordelen van een carport


Een carport in hout is makkelijk uit te breiden. Neemt op termijn het aantal wagens in uw gezin toe? Koop je een caravan of aanhangwagen? Laat dan jouw carport gemakkelijk meegroeien. Bovendien kan een houten carport ook snel opgebouwd worden. 

 

Hout een goed idee?


Hout wordt al jaar en dag in buitentoepassingen gebruikt. Voor jouw carport in hout werken wij hoofdzakelijk met Noords hout. Dit om te beantwoorden aan het zeer strenge ecologische bosbeheer, maar ook voor de unieke kwaliteit en structuur van deze houtsoort. 

Vergunning nodig?


De Belgische wetgeving voor kleine gebouwen zoals carports is heel wat soepeler geworden. Voor een oppervlakte beperkt tot maximum 40m2 , heb je geen stedenbouwkundige vergunning nodig. Bekijk hier de voorwaarden op een rijtje.

Ontdek onze houten carports

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

 

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je carport en het uitwerken van jouw tuinproject.

Noords hout 

Wens je meer informatie over ons Noords hout? Op zoek hoe je jouw houten carport dan het beste onderhoud?

Aluminium carports

Toch geen fan van hout voor jouw caport? Bekijk zeker onze aluminium carports, al dan niet in combinatie met hout!