Bilbao - sierpoort in thermowood

Breedte 100 cm (enkel) - 300 cm (dubbel)
Hoogte 180 cm
Kader 58 x 140 mm
Houtsoorten Thermowood vuren of Thermowood ayous

 

Wat maakt een Bilbao poort zo uniek?

De toegang tot je tuin afwerken op een stijlvolle manier? Dat doe je met de kwalitatief afgewerkte Bilbao poort van Exterior Living. De Bilbao geniet een strak hedendaags design door zijn beplanking met een geribd profiel in thermowood.

Thermowood heeft dezelfde mooie uitstraling als tropisch hardhout en heeft bovendien een kleinere ecologische voetafdruk. Bovenaan wordt deze poort luxueus afgewerkt met een aluminium profiel gelakt in RAL 9004 zwart. Deze poort straalt op en top klasse uit. 

 


Belgisch vakmanschap

'Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten poorten gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.'

 

 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Voor elke poort wordt het beste hout met de hand geselecteerd en bewerkt tot een kwalitatieve sierpoort met een authentieke uitstraling. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin. We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Wat is Thermowood?

Thermowood is een algemene naam voor thermisch gemodificeerd hout. Door het hout langdurig te verhitten in een speciale oven verandert de structuur en verbetert de duurzaamheid van het hout. Bij Exterior Living kiezen we voor thermowood ayous en Europees vurenhoutThermisch behandeld hout blijft stabiel en kent een mooie egale vergrijzing.

 

Wil je graag die typische mooie bruine kleur van thermowood behouden? Lees hier de onderhoudstips.

Onderhoudstips

Wat is het verschil tussen vurenhout en ayous? 

Vuren is een houtsoort afkomstig uit het hoge Noorden, met kwasten die voor charmante Scandinavische look zorgen.
Ayous is een snelgroeiende Afrikaanse loofhoutsoort met een mooie, zachte, onopvallende houttekening. Kwasten zijn weinig zichtbaar en de houttekening is zo onopvallend. Dit resulteert in een strakkere uitstraling.

 

 

 

Wat kost een houten Bilbao poort?

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

 

 

 

Je tuin volledig in dezelfde stijl omheinen?

Ben je op zoek naar een tuinwand die past bij de stijl van onze Bilbao poort? Bekijk dan zeker eens de Toba tuinwand in ons assortiment. Deze tuinwand is opgebouwd met dezelfde verticale planchetten in thermowood en het aluminium U-profiel om het geheel af te maken. 

Ontdek de Toba

 

 

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Niet echt het model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment.

Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten