Wil je jouw wagen voortaan op een overdekte plek parkeren? Geen zin meer om jouw autoruiten te moeten krabben in de winter? Gedaan met het moeten wegspoelen van vogelpoep of het risico lopen dat iemand je spiegel past wanneer je wagen langs de weg geparkeerd staat? Kies voor een duurzame carport die bovendien weinig onderhoud vraagt!

 

Waarom kiezen voor een Lumo carport?

 

Duurzaam aluminium

 

Aluminium is een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal. Bovendien krijgt het steeds een voorbehandeling volgens de strenge Qualicoat Seaside normen om het materiaal nog sterker te maken.

Verschillende modellen

 

De Lumo is beschikbaar in een breedte van 2,93m en maar liefst 5 verschillende lengtes. Kies gemakkelijk welke constructie het best past om jouw auto, fietsen of moto onder te plaatsen. 

Esthetisch design

 

Deze carport met plat dak heeft een moderne en elegante uitstraling. De rechte strakke omkadering aan de buitenzijde zorgt er voor dat je de minimale buiging van het dak nauwelijks ziet!  

 

Ontdek de Lumo carport

 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor het uitwerken van jouw tuinproject.

Praktische informatie

Wens je meer informatie over de gebruikte materialen? Hoe je aluminium onderhoudt? Welke kwaliteitsnormen wij nastreven en de garantie? 

Houten carports

Toch geen fan van het aluminium verhaal? Bekijk je liever eerst ook ons assortiment houten carports? Ontdek ze hier!