Houten zwembaden

 

Iedereen droomt wel eens van een eigen zwembad, toch? Niet in het minst wanneer die eerste zonnestralen ons verwelkomen in de tuin. Nood aan een goede dosis vakantiegevoel na een drukke werkdag?

Op zoek naar eindeloos speelplezier voor de kids? Kies dan voor een inbouw of opbouw houten zwembad van Exterior Living!Wat zijn de voordelen van een houten zwembad? 

Heb je een landelijke tuin? Een modern ingerichte tuin? Of toch eerder een tuin met klassieke elementen?
Goed nieuws: een houten zwembad oogt mooi in werkelijk elk type tuin!

De vraag naar houten zwembaden is de voorbije jaren enorm gestegen en dat is zeer begrijpelijk. Je vindt houten zwembaden in allerlei vormen en kunt ze op elke soort ondergrond plaatsen. Bovendien heeft een houten zwembad een aantrekkelijkere prijs in vergelijking met een zwembad in beton of polyester. Behandeld hout is zeer geschikt als zwembadconstructie en bij Exterior Living zorgen wij ervoor dat je jaren kunt genieten van je houten zwembad.

Niets dan voordelen dus!
Ontdek snel meer over ons aanbod houten zwembaden.

 

 

Hoe duurzaam wordt een houten zwembad gebouwd? 

Een zwaluw maakt de lente niet? Maar ons uniek gebrevetteerd verbindingssysteem met zwaluwstaart maakt wel jouw zomer! Jaar na jaar opnieuw!

Dit verbindingssysteem is immers uitgerust met een roestvrije inox draadstang die toelaat de constructie te allen tijde aan te spannen en te regelen. We klikken op de basisstructuur extra dikke zwembadranden vast, waarop je kunt staan of zitten. Deze zijn uit één stuk vervaardigd om vervorming tegen te gaan. Een prachtig, duurzaam zwembad met optimale functionaliteit.

Uiteraard reken je ook bij onze houten zwembaden op de beste houtkwaliteit.

 

Waarom kiezen voor een houten zwembad van Exterior Living? 

Onze jarenlange ervaring in de houtsector liet ons toe dit unieke zwembadconcept met zwaluwstaartverbinding te ontwikkelen. Met andere woorden profiteer je van onze kennis, expertise en vakmanschap van Belgische bodem.

  • Functioneel:
    We verstevigen de randen van het houten zwembad optimaal, zodat je er ook op kan staan en zitten.
  • Esthetisch:
    Bovenop het unieke uitzicht van de zwaluwstaartverbindingen zorgen we nog voor een extra esthetische toets door zowel in de steunplanken, als in de randen een mooi profiel te schaven.
  • Modelkeuze:
    Het zou geen Gardipool zwembad zijn, als er geen mogelijkheden waren. Kies uit 13 afmetingen en 3 verschillende hoogtes.

  

Ontdek snel ons aanbod houten zwembaden! 

 

Zin in een verfrissende duik? 
Bekijk snel ons aanbod houten zwembaden of vind meteen een verdeler bij je in de buurt.