Breedte 100 cm (enkele) - 300 cm (dubbele)
Hoogte 180 cm
Kader 58 x 140 mm
Houtsoorten Iroko of padoek

Een houten Madrid poort: de kers op de taart voor jouw tuinafsluiting! 

Je wilt jouw tuin omheinen, maar nog gemakkelijk binnen en buiten geraken? Wat dacht je van een houten poort om dit stijlvol aan te pakken?

Ontdek onze Madrid houten poort opgebouwd uit een stevig kader en geschaafde lamellen in iroko of padoek hardhout. Dankzij de minieme ruimte tussen de lamellen geniet je van een optimaal lichtinval zonder te moeten inboeten op privacy!  

 

"Hardhout is erg duurzaam met een lange levensduur."

Hardhout is erg populair als materiaal voor overkappingen en tuinconstructies omwille van zijn duurzaamheid. De hardhoutsoorten iroko en padoek die wij gebruiken bij Exterior Living komen uit Afrika. Hardhoutsoorten hebben geen knopen en vergrijzen vrij snel onder invloed van het zonlicht.  

 

Belgische Vakmanschap

'Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinpoorten gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.' 

 Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame tuinpoorten uit hout die tot in de puntjes kwalitatief zijn. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Madrid poort is beschikbaar in iroko of padoek hardhout. Beide houtsoorten zijn zeer duurzaam.

Iroko is een hardhoutsoort uit West-Afrika met een vrij gelijkmatige houtstructuur. Padoek is een uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika. Dit hout is dan ook heel geschikt voor buitenschrijnwerk. Padoek onderscheidt zich ook dankzij zijn opvallend roodachtige kleur, vooraleer het gaat vergrijzen.  

 

 

Wat is de kostprijs van deze houten poort?

Voor advies, meer informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend!  

 

 

Een tuinafsluiting die bij je poort past?  

Ben je op zoek naar een bijpassende tuinafsluiting die past bij de stijl van onze Madrid tuinpoorten? 

Onze Aero is een tuinscherm met lamellen. Deze past esthetisch bij de stijl van de Madrid tuinpoort. Deze Aero tuinschermen met afgeschuinde planken zijn verkrijgbaar in padoek. Dit kan een mooi alternatief bieden als tuinafsluiting bij de Madrid tuinpoort in padoek. 

Bekijk onze andere tuinschermen hier.

 

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek al onze poorten

Niet echt het model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment.

Praktische informatie

Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.