Garages

Een garage of een carport zijn haast een must om uw wagen te beschermen. Een auto die in de winter in een garage staat, start veel vlotter. U bespaart op die dagen vol winters fileleed ook tijd omdat u uw ruiten niet ijsvrij hoeft te maken. Kies hier de stijl die het best bij uw tuin, woning of persoonlijke smaak past.  

Welke stijlen kan ik kiezen voor mijn houten garage?
Een houten garage past bij elke woning en in elke tuin. Maar uiteraard sluit de ene stijl al wat beter aan bij uw woonst en persoonlijke smaak dan de andere stijl. Daarom kan u bij ons kiezen tussen modern, landelijk en traditioneel. Iets anders in gedachten? Zowel voor begeleiding, plaatsing als maatwerk kan u bij onze vakmensen terecht.

Wat zijn de voordelen van een houten garage?
Een houten garage bouwen gaat een stuk vlotter dan een gemetselde. Ongeacht of u kiest voor een garage in blokhutverbinding of voor een garage met paneelbouw. Een houten garage plaatsen kost ook minder dan een stenen garage. En wat betreft de duurzaamheid? Ook daarvoor zit u goed met een houten garage. Bij ons kan u immers steeds rekenen op houtsoorten van de beste kwaliteit. Ook al is hout een natuurlijk product, het verliest op termijn niet aan stevigheid.


Wat is het verschil tussen blokhutverbinding en paneelbouw?
Bij de blokhutverbinding wordt uw houten garage opgebouwd uit losse planken met een kruisverbinding. Zoals de naam al aangeeft, worden hierbij 2 stukken hout met elkaar verbonden waar ze elkaar kruisen. Dit zorgt voor extra steun. Bij paneelbouw worden vooraf gemonteerde planken op een kader in de hoek aan elkaar gevezen. Laat u begeleiden door onze ervaren vakmensen om de beste keuze te maken voor uw houten garage.