Garages

Een garage of een carport zijn haast een must om jouw wagen te beschermen. Je bespaart ook heel wat tijd. Een auto die in de winter in een garage staat, start veel vlotter. Gedaan met bevroren ruiten te krabben of op bloedhete autostoelen te gaan zitten. Ook je boodschappen uitladen kan zonder nat geregend te worden! 

 

Waarom een garage installeren?

 

Verschillende stijlen

 

Een houten garage past bij elke woning en in elke tuin. Uiteraard sluit de ene stijl al wat beter aan bij jouw persoonlijke smaak dan de andere stijl. Bij Exterior Living vind je zowel moderne als landelijke garages!   

Een houten garage

 

Een houten garage bouwen gaat een stuk vlotter dan een gemetselde. Ongeacht of je kiest voor een garage in blokhutverbinding of voor een garage met paneelbouw. Een houten garage plaatsen kost ook minder dan een stenen garage. 

Constructies op maat 

 

Bij ons is elke bestelling maatwerk, helemaal afgewerkt volgens jouw voorkeur. Onze professionele partners luisteren naar je ideeën om zo samen de tuinconstructie van jouw dromen te creëren

 

Onze houten garages

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je garage en het uitwerken van jouw tuinproject.

Onze houtsoorten

Wens je meer informatie over de verschillende houtsoorten? We stelden informatiepagina's op waar je er alles over te weten komt! 

Onze carports

Vond je nog niet helemaal wat je zocht? Ben je eerder op zoek naar een carport in plaats van garage? Bekijk onze carports!