Beplanking Open
Afmetingen 178 x 180 cm - 150 cm - 90 cm
Materiaal Noords hout
Poort Niet beschikbaar

Ben je op zoek naar een houten tuinafsluiting die het zicht op je tuin niet belemmert? Een open tuinafsluiting biedt een ideale oplossing om jouw tuin veilig af te schermen, zonder de luchtcirculatie volledig te beperken. Met afgeschuinde lamellen heb je geen doorkijk! 

 

Ontdek Lamello!

 

Lamello is een horizontaal, open scherm met afgebogen latten opgebouwd uit Noords Hout. Ideaal voor wie doorkijk wilt beperken, maar de luchtcirculatie niet wilt belemmeren. 

Belgische Vakmanschap

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinschermen gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarnaast ontwikkelen wij ook tuinafsluitingen in innovatieve materiaalsoorten, zoals aluminium en wpc. Voor elke tuinscherm selecteren we de beste materialen en bewerken deze tot een kwalitatieve tuinschermen met een stijlvolle uitstraling. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.  

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

Afgeschuinde lamellen 

Onze lamello tuinschermen zijn opgebouwd uit geschaafde, afgeschuinde latten van 16 x 58 mm in Noords hout. 

Het Noords hout krijgt een eerste behandeling tegen ons guur klimaat. wij in eigen beheer. Wij impregneren het hout om het beter te beschermen tegen schimmels, verrotting en insecten. Door dit proces krijgt het hout een typerende zoutgroene kleur. Het Noords hout die wij gebruiken is bijzonder geschikt om te impregneren. 

Palensysteem voor jouw tuinschermen

De Lamello tuinschermen kunnen worden geplaatst met vierkantpalen die geschaafd zijn met afgeronde hoeken. Creëer zo een stevige houten tuinafsluiting met een charmante look. 

 

Hoeveel kost een Lamello tuinscherm? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Jouw carport afsluiten? 

Ben je op zoek naar een manier om jouw houten carport een stuk af te schermen? Wil je zo meer privacy creëren en er voor zorgen dat er minder doorkijk is? Met extra wanden aan je carport parkeer je je wagen of motorfiets op een veilige plek!  

 

Onze Lamello tuinafsluiting kunnen dienen als zijwanden voor een houten carport. Voor gepersonaliseerd advies verwijzen we je graag door naar onze verdelers. 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Zijn de Caldeira tuinschermen niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen. 

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten