Breedte 100 cm (enkele) - 300 cm (dubbele)
Hoogte 180 cm
Kader 58 x 140 mm
Houtsoorten Iroko

Ga voor een poort met zicht op je tuin! 

Je tuin mag gezien worden, maar ook niet zomaar binnen te wandelen zijn? Ben je op zoek naar een houten poort die het zicht op je tuin niet belemmert? 

Ontdek onze Prado houten poort opgebouwd uit verticale latten in iroko hardhout. Deze open beplanking belemmert de lichtinval niet en geeft gevoel van luchtigheid aan je tuinafsluiting. 

 

"Iroko is een duurzame houtsoort met een gelijkmatige houtstructuur."

Hardhout is erg duurzaam met een gemiddelde levensduur van 15 tot 25 jaar. De hardhoutsoorten bij Exterior Living komen uit Afrika en zijn zeer geschikt voor poorten en tuinconstructies. 

 

 

Belgische Vakmanschap

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten tuinpoorten gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame tuinpoorten uit hout die tot in de puntjes kwalitatief zijn. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Prado poort is beschikbaar in iroko. 

Iroko is een hardhoutsoort uit West-Afrika met een vrij gelijkmatige houtstructuur en een matig fijne nerf. Deze houtsoort is enorm duurzaam.

 

 

Wat is de kostprijs van deze houten poort?

Voor advies, meer informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onze verdelerlocator. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend!  

 

 

Je tuin verder in dezelfde stijl omheinen? 

Ben je op zoek naar een bijpassende tuinafsluiting die past bij de stijl van onze Madrid tuinpoorten? 

Je vindt Plano tuinschermen in ons assortiment. Deze tuinschermen hebben ook latten met afgeschuinde punt. Let wel: Plano tuinschermen vind je enkel in drukgeïmpregneerd Noords hout. Dit is een andere houtsoort dan onze Prado poort.

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek al onze poorten

Niet echt het model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment.

Praktische informatie

Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.