Jouw tuingerief esthetisch opbergen!

Op zoek naar een terraskast om al jouw tuinspullen in op te bergen? Of een ideale overdekte plek voor jouw zwembadinstallaties, zonder een bijgebouw te moeten plaatsen? Met andere woorden een goed alternatief voor een traditioneel tuinhuis? Ontdek onze stevige, houten terraskasten! 

 

Ontdek onze terraskasten

 

PAX XL

PAX 190

PAX 140

 

De PAX terraskasten zijn moderne, houten opbergkasten met cilinderslot zijn een ideaal alternatief voor een traditioneel tuinhuis. Berg er gemakkelijk jouw tuingerief, grasmaaier, speelgoed en zelfs de technische installatie van je zwembad in op. 

Deze terraskasten zijn opgebouwd uit druk geïmpregneerd Noords hout en een dakbedekking van EPDM. De kasten bevatten geen vloer.

 

 

Verkrijgbaar in: 

  • 182 x 89 x 137 cm
  • 182 x 89 x 189 cm
  • 82 x 119 x 189 cm 

 

 

Hoge Venice

Lage Venice

 

De Venice terraskasten zijn opgebouwd uit planken van 16 x 38 mm drukgeïmpregneerd hout. De binnenzijde van de wanden bevatten een betonplexplaat bevestigd en er is een opgemaakte vloer voorzien. 

Berg ook hier gemakkelijk jouw tuingerief en buitenspeelgoed in op. Ideaal als extra bergruimte ter vervanging van een tuinhuis of als extra opbergplaats. 

 

 

Verkrijgbaar in:

  • Laag model: 125 x 60 x 90 cm
  • Hoog model: 125 x 60 x 183 cm

 

 

Laat je afvalcontainers het zicht niet belemmeren

Op zoek naar een manier op jouw afvalcontainers uit het zicht te zetten? Wat dacht je van een moderne houten containerberging? Op deze manier vallen jouw containers niet op in je tuin, maar blijven ze wel binnen handbereik voor een vlot gebruik. 

Ontdek onze Swing containers ook bij een verdeler in jouw buurt. 

  Ontdek Swing  

 

 

 

 

Hoeveel kost een houten terraskast? 

Voor prijzen en advies ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

 

 

Soortgelijke producten