Beplanking Open
Dubbelzijde beplanking mogelijk
Afmetingen 180 X 178 cm
Materiaal Iroko en Noords grenenhout
Poort Beschikbaar

Een eindeloos geheel

Onze Eterno tuinschermen zijn opgebouwd uit een houten beplanking, beschikbaar in verschillende afmetingen. Deze stijl is modern en rustgevend tegelijk, een visuele meerwaarde voor je tuin dus! Bovendien kunnen de tuinschermen dubbelzijdig bekleed worden. Ideaal voor wie samen met zijn buren een prachtige perceelgrens wilt bekomen. 

 

Een tuinscherm met onzichtbare tussenpalen

De tussenpalen zijn niet zichtbaar bij de Eterno tuinschermen doordat de eindlatten deze verbergen.  Zo vormen de tuinschermen visueel geen afzonderlijke panelen meer en creëer je een ononderbroken geheel. Wist je trouwens dat je jouw tuin optisch groter laat lijken dankzij een tuinwand? 

 

Belgisch vakmanschap 

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van onze tuinschermen gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij duurzame houten tuinschermen poorten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Daarnaast ontwikkelen wij ook tuinafsluitingen in innovatieve materiaalsoorten, zoals aluminium en wpc. Voor elke tuinscherm selecteren we de beste materialen en bewerken deze tot een kwalitatieve tuinschermen met een stijlvolle uitstraling. Ze vertrekken uit onze ateliers in Gits en worden door een van onze verdelers geplaatst in jouw tuin.  

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit!

 

Welke houttype kies ik best? 

Wij selecteren altijd het beste hout en controleren grondig. De Eterno tuinwand is beschikbaar in iroko of drukgeïmpregneerd Noords hout. 

Iroko is een hardhoutsoort uit West-Afrika met een vrij gelijkmatige houtstructuur. Je merkt slechts een matige fijne nerf in de houttekening. Deze houtsoort is heel geschikt voor buitenschrijnwerk. 

Onze types Noords hout zijn afkomstig uit Noord-Scandinavië en Noord-Siberië. Deze houtsoorten worden door deskundigen zorgvuldig geselecteerd om vervolgens te worden verwerkt tot prachtige tuinafsluitingen.

 

 

 

Hoeveel kost een Eterno tuinwand? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Een tuinpoort in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinpoort die matcht bij de Eterno tuinwand? In ons gamma vind je de Eterno tuinpoort. Deze enkele tuinpoort is zo ontwikkeld dat hij in hetzelfde vlak staat als de schermen. Hierdoor maakt de poort ook deel uit van de lange wand.  

Net zoals de tuinschermen is de Eterno tuinpoort beschikbaar in iroko hardhout en Noords hout. 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Ontdek alle tuinschermen

Is de Eterno tuinwand niet wat je zocht? Bekijk hier ons assortiment tuinafsluitingen uit verschillende materialen. 

Praktische informatie

Kies je voor een open of gesloten scherm? Hoe gaan we te werk? Welke materiaalsoort kies je voor je tuinafsluiting? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Soortgelijke producten