Houten poort

Met onze collectie houten poorten kies je voor een tijdloos design met een duurzaam karakter. Voor elke poort wordt handmatig het beste hout geselecteerd en gecontroleerd waarbij veel aandacht besteed wordt aan de kleinste details. Met een grote flexibiliteit in maatwerk creëren wij voor jou een unieke poort die perfect in jouw plaatje past. Zo verzeker je de nodige privacy, veiligheid én stijl om in alle rust van je woning en tuin te genieten.

 

Waarom kiezen voor onze poorten?

 

Stevige Belgische kwaliteit

 

Wij werken met een pen- en gatverbinding, wat onze poorten zeer sterk en kwalitatief maakt. Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits. 

Hedendaagse bekleding

 

Een uitgebreide keuze uit verschillende designs voor de horizontale of verticale bekleding van je poort. Een vlak profiel of geribd profiel, jij kiest wat best past in jouw tuin.

Duurzame houtsoorten

 

Den, iroko, padoek of thermowood. Voor elke poort wordt het meest duurzame hout geselecteerd en gecontroleerd zodat er een uitstekende kwaliteit kan gegarandeerd worden. 

 

 

Ontdek hier ons assortiment.

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

 

 

Vind een verdeler


Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je poort en het uitwerken van jouw tuinproject.

Praktische informatie


Kies je voor een draaipoort of een schuifpoort? Hoe gaan we te werk? Welke houtsoort kies je voor je poort? Hier vind je antwoord op al je vragen.

Ontdek de tuinschermen


Op zoek naar bijpassende tuinschermen? Ontdek hier ons assortiment.