Houten poort

Woon je in een landelijk huis te midden van de prachtige natuur?
Ongetwijfeld geniet je daar van alle rust en de omgeving. Maar hoe open het karakter van de woning ook moge zijn, privacy en veiligheid creëren met een omheining die perfect in het plaatje past, is altijd een aanrader.

Onze collectie houten poorten vervult deze opdracht zonder problemen en doorstaat gemakkelijk de tand des tijds. Ontdek hier ons assortiment.

 

Kan ik een houten poort op maat krijgen?

Bij Exterior Living kan elke bestelling volledig op maat gemaakt worden. Zo creëren wij ruimte voor persoonlijke ideeën en voorkeuren. Aarzel vooral niet deze wensen te bespreken met jouw verdeler!
Werk zo een persoonlijk ontwerp op maat uit dat voor de volle 100% bij je (tuin) past.

 

Ga ik beter voor een schuif- of draaipoort ?

Het is niet zo dat de ene optie beter is dan de andere. Wat voor jou de juiste oplossing is, hangt af van je persoonlijke voorkeuren.

Let wel dat bij draaipoorten in hout genoeg ruimte moet zijn om de poort volledig te kunnen openen. Een brede draaipoort heeft uiteraard een even brede draaicirkel, waardoor de ruimte erachter vrij moet blijven.

Een schuifpoort in hout heeft minder plaats voor en achter de poort nodig, maar voldoende ernaast. Als je poort loodrecht tussen twee muren moet komen, is een schuifpoort dus niet mogelijk.
Onze houten poorten kan je ook makkelijk laten automatiseren. Meer informatie hierover bij je verdeler.

Zijpanelen

In combinatie met bepaalde van onze houten tuinpoorten zijn er zijpanelen beschikbaar in dezelfde stijl. Zijpanelen zijn doorgaans heel stevig opgebouwd om de kracht van opengaande poorten aan te kunnen. Dat is het grootste verschil tussen zijpanelen en tuinschermen

 

Jouw keuze al gemaakt?
Maak een vrijblijvende afspraak bij een verdeler in jouw buurt!