Voorgevel 2 --> 4 m
Diepte 2 --> 6 m
Totale hoogte 2,23 m
Dakbedekking EPDM

Minimalistisch design voor maximum comfort

Onze Box tuinconstructies zijn verkrijgbaar uit verschillende houtsoorten volledig op maat van jouw tuinproject. Niet enkel op zoek naar een opbergruimte, maar ook een overkapping waar je een gezellige loungeplek kunt creëren? Onze verdelers luisteren graag naar jouw wensen en wij fabriceren de geschikte tuinconstructie voor jouw droomtuin!

Ontdek hieronder alvast waarom een Box in hout in dat plaatje hoort! 

 

Box: een houten tuinconstructie

De Box is verkrijgbaar in iroko hardhout of Noords vurenhout. De Box in vurenhout is een moderne minimalistische tuinconstructie die niet alleen met vlakke planken maar ook met horizontale geribde planken verkrijgbaar is. Ook hier zijn de mogelijkheden in maatwerk zeer ruim, wat er voor zorgt dat je jouw constructie volledig volgens jouw smaak kan laten afwerken.

Het pure design van de Box Iroko brengt een warme en moderne uitstraling naar je tuin. Deze moderne constructies zijn tot in de details afgewerkt en ademen kwaliteit en vakmanschap uit. Op zoek naar de ideale pool house? Kies dan voor de uitvoering met luifel en gesloten achterwand.

De Box is verkrijgbaar met zowel horizontale als verticale beplanking en elke Box in iroko wordt trouwens standaard met dampscherm afgewerkt om condensvorming en vlekken te voorkomen. Wij zorgen er ook voor dat er geen verticale lassen zichtbaar zijn aan de voorkant van het tuinhuis. Topkwaliteit dus!

 

Maximum lichtinval creëren

Ben je er ook van overtuigd dat elk seizoen zijn charmes heeft en wil je daar het hele jaar door van genieten? Wil je in jouw poolhouse maximaal kunnen genieten van je tuin? Kies dan voor de optie volledige glazen schuifwanden zonder kader en breng het groen 100% binnen. Geniet in elk seizoen met volle teugen van jouw tuin. 

De Box is ook verkrijgbaar met een volledige glazen schuifwand. Dankzij de grote glaspartijen wordt echt elke zonnestraal gecapteerd. Zo profiteer je vanaf de eerste lentezon tot de laatste nazomerse zonneschijn van een zomers gevoel in eigen tuin. Heerlijk! De glazen schuifwand wordt op een uiterst compact en licht profielsysteem gemonteerd. Dit systeem is beschikbaar met 3 of 4 sporen. De lopers zijn bovendien uitgerust met handige meenemers. Dit wil zeggen dat je bij het sluiten van de glaswand alle volgende elementen automatisch meetrekt. Een uiterst praktische oplossing

 

 

Hoeveel kost een Box tuinhuis? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Liever een Box in thermowood?

Ben je fan van de Box tuinconstructies, maar wens je er liever een uit duurzaam thermowood in combinatie met aluminium afwerking? De combinatie van hout en aluminium gaan prachtig samen. In ons gamma vind je de Box Thermowood. Deze moderne tuinconstructie is ook verkrijgbaar als carport.  

 

Box thermowood

 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

 

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de uitwerking van jouw tuinproject.

Onze houten constructies

Niet het tuinhuis model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment houten tuinconstructies.

Onze aluminium constructies

Liever een tuinhuis uit aluminium? Ontdek hier onze populaire aluminium tuinconstructies. 

Soortgelijke producten