Voorgevel 2 --> 4 m
Diepte 2 --> 6 m
Totale hoogte 2,25 m
Dakbedekking EPDM / Staalplaat

Modern tuinhuis met dakoversteek

De Modern is een tuinhuis met dakoversteek die voor een natuurlijke sfeer zorgt in jouw tuin. Op zoek naar een modern tuinhuis? Ontdek al onze mogelijke modellen en afmetingen met enkele deur, dubbele deur of schuifdeur.

Passen onze standaard afmetingen niet in jouw tuin? Geen probleem! Ook bij deze modellen is maatwerk zeker mogelijk. Bij ons is elke bestelling maatwerk, helemaal afgewerkt volgens jouw persoonlijke voorkeur.  Onze ervaren verdelers luisteren graag naar jouw ideeën om zo samen het tuinhuis van uw dromen te creëren.

Wat is paneelbouw?

Paneelbouw is een manier van opbouwen. Bij deze methode zijn de wanden van je tuinhuis vooraf opgemaakt en worden ze ter plaatse in de tuin aan elkaar vast geschroefd. De wanden worden op de hoek met een afdekprofiel afgewerkt. Elke Modern in paneelbouw wordt standaard afgewerkt met dampscherm om binnenin condensvorming en vlekken te voorkomen.

Je kan kiezen voor een enkele of dubbele draaideur, schuifdeur en een luifel. De dubbele schuifdeuren hebben één openschuivend en één vast deel. Voor de dakbedekking kan je kiezen tussen epdm en staalplaten. Je hebt de keuze tussen standaard staalplaten, anticondens staalplaten of geïsoleerde staalplaten.

Je kan steeds terecht bij onze verdelers voor gedetailleerd advies op maat van jouw tuin!

 

Hoeveel kost een Modern tuinhuis? 

Voor advies, informatie of een offerte op maat van jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Wat dacht je van een houten tuinafsluiting? 

Ben je op zoek naar een houten tuinafsluiting die mooi past bij een Modern PN? In ons gamma vind je allerlei tuinschermen uit hetzelfde hout als onze tuinconstructies. 

Combineer een houten afsluiting met jouw ultra praktische Modern in paneelbouw. Ontdek ze in ons assortiment tuinafsluitingen. 

Onze tuinafsluitingen

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de uitwerking van jouw tuinproject

Onze houten constructies

Niet het tuinhuis model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment houten tuinconstructies.

Onze aluminium constructies

Liever aluminium in jouw tuintoepassingen? Ontdek hier onze populaire aluminium tuinconstructies. 

Soortgelijke producten