Voorgevel 3 / 3,5 / 4 / 5 m
Diepte 6 m
Totale hoogte 2,40 m / afh. positie palen
Dakbedekking EPDM

Een carport in hout biedt tal van voordelen. Ook esthetisch. Een open carport neemt immers minder licht weg dan een gesloten constructie. Vindt u het toch belangrijk om bepaalde zaken, zoals fietsen of uw tuinmateriaal, achter slot en grendel te kunnen bewaren? Dan is deze carport met berging wat u zoekt!

Wat typeert de Box carport met berging?

De Box carport met berging is een stevige constructie in paneelbouw. Dit wil zeggen dat de wanden op een vast kader gemonteerd worden. Door de planken op regelmatige afstanden vast te vijzen, wordt er een robuust kader gecreëerd. Het standaard dampscherm tussen het kader en de planchetten voorkomt condensvorming en vlekken. De Box carport zonder berging wordt met gelamelleerde ringbalk toegepast volgens het pen- en gatsysteem


Welke houtsoort kies ik voor mijn Box carport met berging?

Voor uw Box carport met berging heeft u de keuze uit 2 houtsoorten: iroko of vurenhout.  Iroko is een zeer duurzame loofhoutsoort zonder knopen. Om de gelijkmatige vergrijzing door licht tegen te gaan, behandelt u uw carport met berging best met een houtolie.
Vurenhout is afkomstig van dennen. Het is een levende materie die bij wisselend weer uitzet en krimpt waardoor er barsten en scheuren kunnen ontstaan. Zo krijgt uw carport een natuurlijke charme die uiteraard geen afbreuk doet aan de kwaliteit. Wilt u graag zo’n esthetische Box carport met berging in uw eigen tuin? Vind hier een dealer bij u in de buurt.

GEEN ONDERHOUD MEER?

Geen zin om tijd te spenderen aan het onderhouden van uw carport? Kies dan voor een Box carport in wpc. Wpc of hout-kunstofcomposiet is een geperst materiaal bestaat uit hout en een thermoplastische kunststof (polymeer). Het werd ontwikkeld met als doel het esthetische karakter van hout te verenigen met de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. 
De wpc planken hebben een geborstelde niet-glanzende structuur. Zo vermijdt u die plastiekerige goedkope look maar krijgt uw carport een luxueuze, natuurlijke en warme uitstraling.

Milieuvriendelijk?
Jazeker! WPC is 100% recycleerbaar en 100% waterresistent. Daarnaast is het ook nog eens zeer goed bestand tegen insecten en schimmels.

Wil u uniformiteit en rust creëren in uw tuin? Stem dan uw carport, tuinhuis, en tuindecoratie op elkaar af door te kiezen voor hetzelfde materiaal in dezelfde stijl.