Voorgevel 2 --> 4 m
Diepte 2 --> 6 m
Luifel 1 --> 4 m
Dakbedekking EPDM

Duurzame tuinconstructies zonder onderhoud!

Ben je op zoek naar een stijlvol tuinhuis, een praktische opbergruimte of een moderne poolhouse voor in je tuin? Hou je van de luxueuze natuurlijke uitstraling van hout, maar zie je het jaarlijks onderhoud van je hout niet helemaal zitten? Maak kennis met de troeven van onze tuinconstructies in coextrusie.

 

Tuinconstructies met uitstraling

De uitstraling van je constructie wordt bepaald door de keuze van wandbekleding. De Box is verkrijgbaar in hout en thermowood maar ook in coextrusie. Een kunststof met dezelfde luxueuze natuurlijke uitstraling van hout, die je niet jaarlijks hoeft te behandelen tegen de weersinvloeden.

 

Wat is coextrusie?

Coextrusie is een vormgevingstechniek waarbij twee soorten materialen door één vorm gaan. Dit wordt toegepast om de voordelen van beide materialen te combineren. Coextrusie beplanking samengesteld uit hout en kunststof combineert zo het onderhoudsvriendelijk aspect van kunststof met de natuurlijke charmante uitstraling van hout.

Deze beplanking krijgt hiermee een extra beschermende laag, een waterdichte coating op basis van polyethyleen wat maakt dat het materiaal UV-bestendig is en zo goed als geen onderhoud nodig heeft.

 

Uitstraling van hout

Maar hoe ziet coextrusie er uit? Lijkt het niet te veel op plastic? Helemaal niet! De coextrusie planken bij Exterior Living hebben een duidelijke structuur in het oppervlak gekregen om die gladde kunststof look te vermijden. Daarnaast worden er in elke plank willekeurige kleurschakeringen voorzien om een realistische visualisatie van hout weer te geven en het natuurlijk karakter van hout te evenaren.

 

Onderhoud?

Deze moderne constructies in coextrusie worden tot in de details afgewerkt met aluminium. Zowel coextrusie als aluminium zijn materialen die zeer weinig onderhoud vragen. Zo geniet je dagelijks van je duurzame tuinconstructie zonder veel tijd te spenderen aan onderhoud.

Een lichte schoonmaakbeurt om stof of vuil te verwijderen volstaat. Dit doe je eenvoudig met water en een neutrale zeep of een zacht ontvettend product om vuil en groene aanslag te verwijderen. Coextrusie is een UV-bestendig materiaal en ondergaat geen natuurlijk proces van vergrijzen. Beitsen of verven is hier dus niet nodig.

 

Configureer naar wens

Op zoek naar een kleine praktische bergruimte in je tuin, een stijlvolle carport, of een moderne pool house bij je zwembad voor je ideale BBQ-spot? De Box heeft een veelzijdig karakter en ruime maatwerkmogelijkheden.

Wil je een luifel aan jouw Box? Dan kun je kiezen tussen aluminium palen of palen bekleed met coextrusie. Voor het onderdak kies je voor een houten thermowood beplanking of witte aluminium beplanking. Daarnaast kies je voor aluminium dagkanten, dakrand, ramen en schuifdeur in een ral kleur naar keuze.

Wil je er een gezellig geheel van maken door het toevoegen van verlichting? Wij bieden ledverlichting aan die stijlvol geïntegreerd wordt in het aluminium onderdak. Vraag ernaar bij een verdeler in jouw buurt! 

 

Carport in coextrusie en aluminium

Op zoek naar een moderne carport uit duurzame onderhoudsvriendelijke materialen? Deze Box is ook verkrijgbaar als carport op maat van jouw tuin. Plaats niet zomaar een carport, maar maak er meteen dé eyecatcher van jouw woning van. 

Veilig thuiskomen met geïntegreerde ledverlichting

Geïntegreerde verlichting in het aluminium onderdak is een handige en veilige oplossing wanneer je in het donker thuiskomt of vertrekt. 
Vraag ernaar bij een verdeler in jouw buurt! 

Met of zonder opbergruimte

Wil je een carport met opbergruimte? Ook dat kan! Plaats gemakkelijk jouw fietsen en motorfiets vlakbij je oprit en berg tuingerief en ander materiaal op binnen handbereik. Bij ons is elke bestelling maatwerk, helemaal afgewerkt volgens jouw persoonlijke voorkeuren! 

 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure met al onze tuinconstructies en bijhorende info.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de uitwerking van jouw tuinproject.

Onze houten tuinconstructies

Niet het tuinhuis model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment houten tuinconstructies.

Onze aluminium constructies

Fan van het aluminium verhaal? Ontdek hier onze populaire aluminium tuinconstructies. 

Soortgelijke producten