Voorgevel 3 / 3,5 / 4 / 5 m
Diepte 6 m
Totale hoogte 2,40 m / afh. positie palen
Dakbedekking EPDM

Op zoek naar een moderne carport uit duurzame materialen? Onze Box thermowood is ook verkrijgbaar als carport op maat van jouw tuin. Plaats niet zomaar een carport, maar maak er meteen dé eyecatcher van jouw woning van. 

 

 

Veilig thuiskomen met geïntegreerde ledverlichting.

Een carport met geïntegreerde verlichting in het onderdak? Een luxueuze en vooral handige en veilige oplossing wanneer je in het donker thuiskomt of vertrekt! Het onderdak is ook verkrijgbaar met aluminium beplanking en geïntegreerde ledverlichting. 
Vraag ernaar bij een verdeler in jouw buurt! 

 

Met of zonder opbergruimte

Wil je een carport met opbergruimte? Ook dat kan! Plaats gemakkelijk jouw fietsen en motorfiets vlakbij je oprit en berg tuingerief en ander materiaal op binnen handbereik. Bij ons is elke bestelling maatwerk, helemaal afgewerkt volgens jouw persoonlijke voorkeuren! 

Duurzame keuze

Wij bij Exterior Living houden van het authentieke en natuurlijke karakter van hout. Zeker wanneer het ecologisch verantwoord is. Thermowood is een goede vervanging voor exotisch hardhout omdat het uit duurzaam beheerde bossen komt uit het Noorden van Europa. 

 

Thermowood is een algemene naam voor hout dat beter beschermd wordt tegen schimmels, vocht en insecten door middel van een verhittingsproces. Hierdoor verandert de structuur en duurzaamheid waardoor het dezelfde eigenschappen krijgt als hardhout.

Bij Exterior Living kiezen we voor ayous of Europees grenenhout dat langdurig verhit wordt in een speciale oven. Hierdoor verandert de structuur en verbetert de duurzaamheid van het hout. Het zichtbare verschil tussen ayous en grenenhout is de houttekening. Ayous heeft een onopvallende, strakke houttekening. Bij grenenhout zorgen de kwasten voor een charmante look.

Thermowood heeft een zeer mooie bruine kleur door het verhittingsproces, maar vergrijst wel na een tijd. Om het vergrijzingsproces te vertragen kan je beits of een uv-bestendige olie gebruiken.  

 

Hoeveel kost een Box thermowood? 

Voor advies, informatie of een offerte op maatvan jouw droomproject ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt. Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend! 

Een tuinafsluiting in dezelfde stijl? 

Ben je op zoek naar een tuinwand die matcht bij de Box Thermowood? In ons gamma vind je de Toba tuinwand. Deze moderne tuinwand met geribde thermowood planchetten wordt afgewerkt met een aluminium U-profiel bovenaan. 

Op zoek naar een grote, robuuste houten poort die qua stijl ook past bij de Toba? Bekijk dan zeker onze Bilbao sierpoort uit thermowood.

Toba tuinwand

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze tuinbrochure met al onze tuinconstructies en bijhorende info.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de uitwerking van jouw tuinproject.

Onze houten carports

Niet het carport model dat je zoekt? Ontdek hier de rest van ons assortiment houten tuinconstructies.

Onze aluminium carports

Fan van het aluminium verhaal? Ontdek hier onze populaire aluminium tuinconstructies.