Voorgevel 3,59 --> 5,93 m
Diepte 4,55 / 6,55 m
Totale hoogte 2,47 m
Dakbedekking staalplaat

Overtuigd van de voordelen van een houten carport? Maar u wilt wel de strakke lijnen of de openheid in uw tuin respecteren? Dan is de carport modern wat u nodig heeft. Welke type beantwoordt optimaal aan uw verwachtingen?


Waarom kiezen voor een aanbouwmodel? 
Als u een nieuwbouwwoning heeft of uw woning aan het verbouwen bent, kan u de plannen voor de carport modern daar meteen aan toevoegen. Het voordeel is dat u zo het aanbouwmodel nog beter kan laten aansluiten bij uw woning. Laat alles mooi samenkomen tot een geheel.
Het oog wil immers ook wat. Zelfs wanneer het gaat om een uiterst functionele ruimte zoals uw carport. Onze ervaren vakmensen helpen u daarom ook graag met maatwerk indien de standaardafmetingen niet aansluiten bij uw woning.


Waarom kiezen voor een losstaand model?
Misschien is er tegen de gevel niet voldoende ruimte om een carport te plaatsen die voldoende plek biedt voor 2 wagens. Het is niet omdat u nu slechts 1 wagen heeft, dat er in de toekomst geen wagen bijkomt. Wilt u met alle mogelijkheden rekening houden? Kies dan voor de carport modern losstaand. U heeft sowieso bij beide modellen de mogelijkheid om een berging toe te voegen. De tekeningen en technische specificaties hieronder geven u een nog beter zicht op uw opties.

 

Welk hout wordt gebruikt voor de carport modern?

Uw carport modern wordt gebouwd met geïmpregneerd hout om verrotting, insecten en schimmels tegen te gaan. Zo geniet u langer van uw investering. Heeft u hierover nog vragen? Vind hier meer informatie over onze verschillende houtsoorten.

Onze gespecialiseerde dealers geven u ook graag bijkomend advies op maat. Vind via onze dealerlocater een verdeler bij u in de buurt.