Onze Maluwi overkapping is een aluminium constructie in combinatie met hout, die u volledig naar wens kunt samenstellen bij Exterior Living. 
Ontdek hieronder alle troeven van de Maluwi tuinconstructie. 

Esthetische tuinoverkapping maluwi

1. ESTHETIEK STAAT CENTRAAL

We kozen bij de Maluwi voor een strak hedendaags design dat perfect past bij elk type woning. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen. Bovendien werken de aluminium profielen alle technieken esthetisch weg!

  • Voetverankering en de waterafvoer na montage niet meer zichtbaar.
  • Enkel onderaan de paal zijn er 4 inox schroeven zichtbaar.
  • Panelen onderling vastgemaakt zonder dat er ook maar één schroef zichtbaar is.

Ruime mogelijkheden in maatwerk mogelijk. 
Lees hier hoe je jouw Maluwi tuinoverkapping kunt samenstellen of contacteer meteen een verdeler in je buurt. 

2. MEERWAARDE VOOR UW TUIN EN WONING

Een structuur die niet enkel functioneel is, maar ook op esthetisch vlak in harmonie is met jouw woning en jouw tuin, is een meerwaarde. Steeds meer hechten we belang aan het buitenleven en creëren we graag een vakantiegevoel in onze eigen tuin. Bij Exterior Living kan je terecht voor allerlei constructies en tuininrichting om die beleving te ontwerpen bij jou thuis. 

3. BELGISCH DESIGN

Exterior Living staat voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Met de Maluwi combineerden wij onze waarden tot een multifunctionele en modulaire tuinoverkapping.

Kortom: een meerwaarde voor jouw tuin met kwaliteit en vakmanschap van eigen bodem! 

 

4. DUURZAME EN KWALITATIEVE MATERIALEN

Om je een optimale kwaliteit te garanderen, werken we altijd met kwalitatieve materialen.
Maluwi overkappingen bestaan uit aluminium in combinatie met hout. Niet enkel is deze combinatie enorm populair voor interieur -en exterieur inrichtingen, het zijn ook duurzame en ecologisch verantwoorde materialen. 

belgian design

1. Aluminium is een duurzaam materiaal die bovendien garant staat voor design.

Het aluminium werd eerst met een beschermlaag volgens de normen van Qualicoat Seaside behandeld. Dit zorgt dat het materiaal een sterke weerstand krijgt in agressieve milieus zoals de kuststreek, industriegebieden... Ook wie liever geniet van zijn tuin en er weinig wilt aan onderhouden, is aluminium een goede keuze!

2. De houtsoorten bij de Maluwi

Thermowood is erg vormvast en beter bestand tegen vocht, schimmels en weersinvloeden dankzij een verhittingsproces van het hout. De houtsoorten die wij gebruiken zijn houtsoorten vuren of ayous. 
Er kan ook geopteerd worden voor de hardhoutsoort padoek bij deze tuinconstructies. Padoek is een uiterst duurzame en stabiele houtsoort uit Midden- en West-Afrika is (duurzaamheidsklasse I) die geen kwasten bevat en een mooie vergrijzing garandeert.

 

5. MODULAIR EN MULTIFUNCTIONEEL

De Maluwi overkappingen vindt u in alle mogelijke toepassingen. Hij is modulair en past zich volledig aan je eigen wensen aan.
Droom je al jaren van een overdekte loungeruimte om te genieten van een ontbijt op een zonnige lentemorgen? Wil je het hele jaar door aangenaam buiten kunnen vertoeven?
Of kies je eerder voor een poolhouse in eigen tuin? Alles kan met de Maluwi constructies!

<< Stel jouw Maluwi samen

Ben je specifiek op zoek naar een duurzame carport die ook nog eens volledig past bij de stijl van jouw woning? 
Een met of zonder berging? Ontdek onze Maluwi aluminium carports

 

Maluwi Tuinoverkapping

GARANTIE

Met de Maluwi kies je voor stevig Belgisch design en vakmanschap. Voor deze constructies van Exterior Living bieden we 5 jaar garantie op de structuur en op de kleurvastheid van de lak. Bekijk alle garantievoorwaarden. 

 

PRIJZEN EN INFORMATIE OP MAAT VAN JOUW MALUWI

Ga langs bij een expert in jouw buurt.
Zij adviseren je graag bij jouw tuinplannen en bezorgen je alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie.