Basislengtes 1,8 m - 2,7 m - 3,6 m - 4,5 m
Palen 14 x 14 cm
Hoogte 2,3 m
Dakbedekking EPDM

HET HELE JAAR DOOR GENIETEN DANKZIJ DE MALUWI DELUXE

Droom jij al jaren van een overdekte loungeruimte om het ganse jaar door te kunnen genieten in je tuin
Ontbijten met de eerste zonnestralen in de lente, knusse familiemomenten in de herfst en kerst en nieuw vieren met vrienden?
Het kan allemaal dankzij de Maluwi van Exterior Living.   

Ontdek alle troeven van de Maluwi Deluxe en bepaal volledig zelf hoe je je constructie opbouwt en inricht

 

Dé eyecatcher in jouw tuin 

We kozen bij de Maluwi Deluxe tuinoverkapping voor een hedendaags design dat perfect past bij elk type woning. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi Deluxe een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen.  

Personaliseer jouw tuinoverkapping op maat. De Maluwi overkappingen zijn modulair en volledig te personaliseren naar wens! 
Bekijk hier alvast alle mogelijke opties om een Maluwi Deluxe samen te stellen naar jouw persoonlijke voorkeuren. 

 

Wat maakt de Maluwi Deluxe zo fantastisch?

Onze Maluwi systemen zijn al jaren een favoriet als duurzame overkapping op maat van elke tuin. Met deze overkapping creëer je een plek in je tuin waar je het hele jaar door aangenaam kan buiten zitten. Bovendien bepaal je de look van jouw constructie volledig zelf. Jij kies het RAL-kleur van het aluminium, de aankleding van je constructie en de beplanking van je onderdak. Alles steeds op maat van jouw tuin en wensen. Fantastisch toch?

ZONLICHT EN COMFORT 

Kies je voor een Maluwi in de Deluxe versie? Dan krijg je een voorluifel waarbij de berging iets dieper in de constructie ligt. Door deze handige oversteek geniet je ook bij laagstaande zon van voldoende schaduw! Deze voorluifel zorgt voor extra comfort, aangezien het net iets langer de felle zonnestralen van onder je overkapping tegenhoudt. 
Eén van de grootste redenen voor het plaatsen van een terrasoverkapping, is het creëren van een extra afgedekte plek in je tuin. Daar kan je aangenaam buiten zitten, zonder te felle zonnestralen en beschermd van regen en wind.  

 

 

Jouw unieke tuinoverkapping

De Maluwi Deluxe is een aluminium modulair systeem waarbij jij zelf bepaalt hoeveel modules je combineert en hoe je je constructie aankleedt. Een aangebouwde terrasoverkapping voor een koele lunch in de zomer of een vrijstaande poolhouse bij je zwembad?
Wat dacht je van een extra bergruimte geïntegreerd in jouw loungehoek? Een plek om het hele jaar door te genieten, doorheen elk seizoen? 

Jij kiest de functionaliteit van jouw Maluwi Deluxe en geniet van een optimaal comfort dankzij de handige oversteek.
Ga langs bij een van onze verdelers voor advies op maat en maak jouw Maluwi-beleving uniek!  

 

Duurzame en kwalitatieve materialen

Om je een optimale kwaliteit te garanderen, werken we altijd met kwalitatieve materialen.
Maluwi overkappingen bestaan uit aluminium in combinatie met hout. Niet enkel is deze combinatie enorm populair voor interieur -en exterieur inrichtingen, het zijn ook duurzame en ecologisch verantwoorde materialen. 

  • Aluminium is een duurzaam materiaal die bovendien garant staat voor design.
  • Thermowood is erg vormvast en beter bestand tegen externe factoren. De houtsoorten die wij gebruiken zijn houtsoorten vuren of ayous.
  • Of ga voor de duurzame hardhoutsoort padoek in de opbouw van jouw Maluwi Deluxe! 

Lees meer over onze materiaalsoorten op deze informatiepagina

Garantie

Met de Maluwi Deluxe kies je voor stevig Belgisch design en vakmanschap. Voor deze constructies bieden wij 5 jaar garantie op de structuur en op de kleurvastheid van de lak. Bekijk alle garantievoorwaarden. 

Prijzen en info

Een Maluwi Deluxe volledig in jouw stijl en op maat van jouw tuin? Ga langs bij een van onze verdelers in jouw buurt. Zij adviseren je graag bij jouw tuinplannen en bezorgen je alle info over de prijzen en de mogelijkheden op maat.

Ontdek alle troeven van de Maluwi op deze informatiepagina. Lees hier meer praktische informatie over aluminium constructies van Exterior Living.