Basislengtes 1,8 m - 2,7 m - 3,6 m - 4,5 m
Palen 14 x 14 cm
Hoogte 2,3 m
Dakbedekking epdm

Het hele jaar door genieten!

Droom jij al jaren van een overdekte loungeruimte om het ganse jaar door te kunnen genieten in je tuin? Ontbijten met de eerste zonnestralen in de lente, knusse familiemomenten in de herfst en die zalige winterbarbecue met vrienden? Het kan allemaal dankzij de Maluwi. Leef het hele jaar door aangenaam buiten.  

Ontdek alle troeven van de Maluwi en bepaal volledig zelf hoe je je constructie opbouwt en inricht

 

Kies voor kwaliteit en esthetiek in jouw tuin

De Maluwi is een aluminium modulair systeem waarbij jij zelf bepaalt hoeveel modules je combineert en hoe je je constructie aankleedt. Bepaal de lengte en breedte die het best in jouw tuin past. Kies je bekleding en opties en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. Deze overkapping heeft een strak design waarbij kwaliteit en esthetiek centraal staan. Een aangebouwde terrasoverkapping voor een koele lunch of een vrijstaande poolhouse bij je zwembad? Jij kiest de functionaliteit van jouw Maluwi.MAAK JOUW MALUWI-BELEVING AANGENAAM ÉN PERSOONLIJK:
 

Kies je kleur...

Kies je voor een match met de ramen en deuren van je woning of liever een gedurfd contrast? Tijd om kleur te bekennen!

De Maluwi is een aluminium structuur dat volgens de normen van Qualicoat Seaside gelakt wordt in texturized powder coating. Standaard bieden we deze overkapping aan in RAL 9004 zwart, maar we kunnen onze aluminium constructies in eender welk kleur lakken, dus ook in uw lievelingskleur.

Kies je onderdak...

De Maluwi krijgt een stevige houten dakstructuur en wordt afgewerkt met EPDM.

Voor het onderdak ligt de keuze opnieuw bij jou. Kies je voor een stijlvolle houten beplanking in thermowood vuren of thermowood ayous? Perfect. Integreer wat sfeervolle verlichting en ontdek elke avond de warme uitstraling van thermowood.

Heb je liever een wit onderdak? Dan kies je best voor een onderdak in aluminium. De aluminium planchetten worden gelakt in RAL 9010 wit volgens de normen van Qualicoat Seaside. Ook geïntegreerde ledverlichting is hier een stijlvolle optie!

Ook hier staat een esthetische afwerking centraal. De planchetten worden bevestigd volgens een systeem waarbij er geen enkele schroef zichtbaar is.

 
Houten onderdak

Aluminium onderdak

Extra sfeerverlichting onder jouw aluminium overkapping?
Kies nu voor ledverlichting geïntegreerd in jouw witte aluminium planchetten onderdak.

Kies je aankleding...

Waterdichte wanden?
Wil je een handige opbergruimte integreren om je tuinmateriaal droog te houden? We bouwen je berging op met wanden in thermowood of padoek en maken ze volledig waterdicht met een dampscherm. Elke wand kan dubbelzijdig beplankt worden. Zo kan je ook het interieur stijlvol afwerken indien gewenst.
Wij combineren graag esthetiek aan het functionele en integreren daarom een glazen aluminium schuifdeur in jouw berging. Niet alleen esthetisch een pareltje maar ook zeer functioneel plaatsbesparend!

Beschermd tegen de wind? 
De Maluwi kan je ook aankleden met verschillende wind- en waterwerende panelen. Elk paneel is 90 x 230 cm groot en is verkrijgbaar in thermowood vuren, thermowood ayous, helder glas of opaal glas. De panelen kan je onderling aan elkaar vastmaken (zonder dat er ook maar één schroef zichtbaar is). Zo creëer je een modern en warm design én ben je beter beschermd tegen wind en regen.

Maximum zicht met glazen schuifwanden?
De Maluwi kan aangekleed worden met glazen schuifwanden. Elke wand bestaat uit gehard veiligheidsglas van 10 mm dik en 92 x 230 cm groot. Door accessoires zoals deurschelpen, sloten, meenemers en transparante tochtstrips toe te voegen, bepaal je zelf de afwerking van jouw wand. Met handige meenemers kan je telkens in 1 beweging de volledige schuifwand gemakkelijk openen en sluiten. Kies voor comfort met de transparante tochtstrips. Zo maak je je wand tochtvrij en beschermd tegen insecten, wind en regen zodat je ongestoord kan genieten van het buitenleven.

ZONLICHT EN COMFORT

Kies je voor een Maluwi met voorluifel waarbij de berging iets dieper ligt in de constructie? Dan geniet je ook bij laagstaande zon van voldoende schaduw.

Extra opties

Te warm? De zon in de ogen? Of steekt er toch een fris briesje op? Met een automatische zonwering bepaal je zelf het klimaat onder je terrasoverkapping. Zo is het aangenaam vertoeven in je droomtuin, het hele jaar door. De Somfy zonwering wordt standaard met obstakeldetectie geleverd en is te bedienen via een afstandsbediening of via de app op uw smartphone.

Screen doek
Uniek design? Jazeker! Het screen loopt volledig gelijk met de buitenkant van de constructie om de strakke lijnen van de Maluwi te behouden. Uit een grondige kleurenstudie werd een collectie van 13 populaire kleuren samengesteld, volgens de trends in design en architectuur. 
Voor de weving gebruiken we sergé 5%, samengesteld met glasvezeldraad met pvc coating. Deze weving met ritssluiting zorgt voor een strak vormvast screen met prima zicht naar buiten toe en houdt de inkijk toch beperkt. De screen wordt in opbouw op de bestaande Maluwi gemonteerd, dus deze optie kan ook gemakkelijk achteraf toegevoegd worden. 

  • 13 populaire kleuren beschikbaar
  • Sergé 5% voor de weving
  • Glasvezeldraad met PVC coating
  • Ritssluiting
  • Brandklasse m1 / nfpa 701

 

Voor verdere info rond kleuren en mogelijkheden, kan je terecht bij onze professionele partners.

 

Maluwi carport

Ben je op zoek naar een duurzame carport met of zonder berging die volledig past bij de stijl van je woning? De Maluwi constructies zijn zo modulair dat je ook kunt gaan voor een aluminium carport. Ontdek hier de Maluwi als carport! 


Prijzen en info

Een Maluwi volledig in jouw stijl? Ga langs bij een van onze verdelers in jouw buurt.
Zij adviseren je bij jouw tuinplannen en bezorgen je graag alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie.  

Ontdek alle troeven van de Maluwi op deze informatiepagina.
Hoe moet je aluminium onderhouden? Lees het op  onze informatiepagina over aluminium.  
Vind hier nog meer praktische informatie. 

Wie we zijn en hoe we te werk gaan lees je hier.