Onze Lumo carport is een aluminium constructie met een onderhoudsvriendelijk karakter en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ontdek alle troeven van de Lumo. 

 

Carport in aluminium bij exterior living - lumo

1. ESTHETISCH DESIGN

Deze carport met plat dak heeft een moderne en elegante uitstraling. De rechte strakke omkadering aan de buitenzijde zorgt er voor dat je de minimale buiging van het dak nauwelijks ziet. Ook alle technieken zijn esthetisch weggewerkt!

  • Onzichtbare waterafvoer
  • Constructie met onzichtbare schroefverbindingen
  • Aluminium met beschermende voorbehandeling

Bekijk hier de verschillende beschikbare modellen.

 

 

2. ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Kies de Lumo carport voor zijn onderhoudsvriendelijke karakter! Aluminium is een duurzaam en onderhoudsvriendelijke materiaal. Ook het polycarbonaat krijg je gemakkelijk schoon. Dit zorgt ervoor dat de Lumo zeer gemakkelijk is in onderhoud. Lees hier hoe je een Lumo onderhoudt. 

 

 

 

3. PRIJS-KWALITEIT

Exterior Living staat voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.
Met de Lumo carport combineerden wij onze waarden tot een unieke, budgetvriendelijke carport. 
Kortom: Belgisch design aan een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

 

4. DUURZAME MATERIALEN

De Lumo carport bestaat uit twee materialen die uiterst duurzaam zijn. Aluminium is een duurzaam materiaal die bovendien garant staat voor design. 

Het aluminium werd eerst met een beschermlaag volgens de normen van Qualicoat Seaside behandeld. Dit zorgt dat het materiaal een sterke weerstand krijgt in agressieve milieus. De Lumo carport is dus ideaal voor wie aan de kust woont of dichtbij industriegebieden met agressievere milieus. 

Polycarbonaat is uitermate sterk en gaat jarenlang mee. Een stevige hagelbui, vorst of hitte vormen geen probleem voor dit massief materiaal.  Elke plaat heeft een UV-beschermlaag tegen vergeling. Je kan kiezen voor helder of opaal polycarbonaat voor het dak van je carport bij het samenstellen van je Lumo carport. 

 

5. VLOTTE PLAATSING

Deze constructie is beschikbaar in verschillende modellen. Bovendien kan je rekenen op een vlotte plaatsing door een van onze professionele verdelers.

Stel in 3 eenvoudige stappen een Lumo carport samen volgens jouw wensen. Jij bepaalt zelf de look die best bij jou past. Kies je voor een strakke carport met palen op de hoek? 
Of werk je liever met een handige oversteek? De plaats van de palen bepaal jij volledig zelf. Houd hierbij rekening met enkele richtlijnen. Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

 

GARANTIE

Met de Lumo kies je voor stevig Belgisch design aan een scherpe prijs. Deze constructies van Exterior Living bieden 5 jaar garantie op kleurvastheid en de hechting van de poederlak, alsook op gebreken op de structuur die zich kunnen voordoen bij normaal gebruik en onderhoud. 

 

PRIJZEN EN INFORMATIE 

Wil je graag meer weten over deze carport? Contacteer ons via sales@exteriorliving.be en vraag vrijblijvend naar een expert in je buurt. Deze experts adviseren jou graag bij je tuinplannen en bezorgen je alle info over de prijzen en de mogelijkheden van deze constructie. 

Raadpleeg onze FAQ voor voorbereidende vragen.