Moderne tuinhuizen

Een tuinhuis moet niet alleen praktisch zijn voor het opbergen van je tuingerief, het moet er ook esthetisch goed uitzien. Bij Exterior Living vind je een prachtige collectie tuinhuizen van Belgische topkwaliteit. Naast een gevarieerd aanbod van standaardmodellen bieden we ook ruime maatwerkmogelijkheden aan. Wij bieden voor elke smaak een mooi gamma aan en inspireren je graag met het authentieke karakter van onze producten.

 

 

Waarom een moderne tuinconstructie?

 

Duurzame materialen

 

Exterior Living werkt steeds met materialen die zich perfect integreren in je tuin en daarom nog steeds het vaakst gekozen wordt voor een tuinconstructie. Kies je voor de sfeer en natuurlijke warmte van hout of ga je voor een onderhoudsvriendelijk alternatief? 

Stijlen en modellen

 

Onze modellen in moderne stijl hebben een hedendaags design met strakke lijnen. Deze modellen met plat dak komen steeds met voorgemonteerde wanden voor een vlotte plaatsing. Ontdek de verschillende materiaalsoorten en kies wat best past in jouw tuin.

Constructies op maat 

 

Passen onze standaardmodellen niet perfect in jouw tuin? Ontdek alle mogelijkheden van onze moderne tuinhuizen en personaliseer je model tot een resultaat perfect aansluit bij jouw wensen. Onze professionele partners luisteren naar je ideeën om zo samen de tuinconstructie van jouw dromen te creëren.

 

Onze moderne tuinhuizen

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinhuis en het uitwerken van jouw tuinproject.

Onze materiaalsoorten

Wens je meer informatie over de verschillende materiaalsoorten? We stelden informatiepagina's op waar je er alles over te weten komt! 

Onze aluminium constructies

Vond je nog niet helemaal wat je zocht? Ben je eerder op zoek naar een combinatie van hout en aluminium? Bekijk onze aluminium constructies!