Onze tuin is een belangrijk onderdeel geworden van onze woning, onze thuis. Niet enkel op warme zomerdagen, maar het hele jaar door willen we zo veel mogelijk buiten zijn. Vandaag nog meer dan ooit. Ben je op zoek naar een duurzame overkapping die past bij de stijl van je woning? Droom je al jaren van een overdekte loungeruimte om gezellig te tafelen? Ontdek onze Maluwi overkappingen! 

 

 

Waarom kiezen voor een Maluwi overkapping?

 

Esthetiek staat centraal

 

We kozen bij de Maluwi voor een strak hedendaags design dat perfect past bij elk type woning. Door de combinatie van hout en aluminium vormt de Maluwi een mooi geheel met zowel klassieke, moderne en hedendaagse woningen.

Creëer een meerwaarde

 

Door te kiezen voor een structuur die niet enkel functioneel is maar ook op esthetisch vlak in harmonie is met je woning en je tuin, creëer je een meerwaarde voor je woning. Een slimme investering dus.  

Multifunctioneel

 

De Maluwi overkappingen zijn modulair en passen zich volledig aan je eigen wensen aan. Droom je al jaren van een overdekte loungeruimte om te genieten van een ontbijt op een zonnige lentemorgen? Of zoek je eerder een stevige carport met berging om je auto te beschermen? 

 

Ontdek onze Maluwi

 

Meer inspiratie?


Doorblader hier onze tuinbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor het uitwerken van jouw tuinproject.

Praktische informatie

Wens je meer informatie over de gebruikte materialen? Hoe je aluminium onderhoudt? Welke kwaliteitsnormen wij nastreven en de garantie? 

Onze houten tuinconstructies

Toch geen fan van het aluminium verhaal? Bekijk je liever eerst ook ons assortiment houten tuinhuizen en constructies uit wpc en trespa? Ontdek ze hier!