Klimplantscherm

Hou jij net zoals wij ook van kleurrijke bloemen en planten? Misschien wil je jouw witte muur wat opwaarderen door er een prachtig kleurenspektakel op te plaatsen? Onze houten tuinschermen die speciaal voor klimplanten zijn ontworpen bieden dé oplossing.

 

Waarom een klimplantscherm?

 

Met een gewoon houten tuinscherm is uiteraard niets mis, maar kleinere ruimtes afsluiten vraagt soms naar creatieve manieren om de tuin toch een extra dimensie te geven. Garandeer een waar kleurenspektakel met een klimplantscherm begroeid met prachtige bloemen en planten. 

Welke klimplanten kiezen?

 

Voor een optimaal effect ga je best voor klimplanten die het hele jaar door hun frisgroene kleur behouden. Klimop is de klimplant bij uitstek, maar daarnaast zijn ook kamperfoelie en de sterjasmijn geliefde klimplanten. De klimhortensia staat in volle bloei bij de start van de zomer. Aan jouw de keuze!

Het verschil met tuinschermen?

 

Er bestaan tal van mogelijkheden om jouw tuin te omheinen. Mag de natuur nog meer tot leven komen in jouw tuin?
Ga dan voor klimplantschermen, waaraan je klimplanten volledig hun gang laat gaan. Deze kunnen ook dienen als een soort tussenmuur.

 

Bekijk hier ons assortiment

 

 

Meer inspiratie? 

Ontdek al onze tuinproducten in onze tuinbrochure.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je tuinscherm en het uitwerken van jouw tuinproject.

Meer over Noords hout

Wil je meer informatie over het Noords hout dat wij gebruiken in ons tuinassortiment? Bekijk hier onze infopagina.

Ontdek onze tuinschermen

Op zoek naar bijpassende tuinschermen? Ontdek hier ons assortiment.