Klimplantscherm

Houdt u net zoals ons van kleurrijke bloemen en planten? Misschien wilt u wel uw witte muur wat opwaarderen door er een prachtig kleurenspektakel op te plaatsen. Onze houten tuinschermen die speciaal voor klimplanten zijn ontworpen bieden u soelaas. Ontdek ze hier.

Waarom een klimplantenscherm kopen?
Met een gewoon houten tuinscherm is uiteraard niets mis, maar als u maar een kleinere ruimte hebt waarvoor u een afsluiting zoekt, is een klimplantenscherm misschien een betere optie. Het sluit uw tuin ook af, maar als het vol met bloemen of planten begroeid is, heeft het toch nog een extra dimensie. Een waar kleurenspektakel is gegarandeerd. Onze plantenschermen hebben verschillende afmetingen. Vraag zeker na bij ons service team wat de mogelijkheden zijn.

 Maar dit houten tuinscherm kunt u ook tegen een kale muur plaatsen. Klimplanten vinden wel hun weg doorheen de rasters en maken zo van uw muur een op en top groene muur vol leven.

 

Welke klimplanten passen goed op mijn houten tuinscherm?
Voor een optimaal effect gaat u best voor klimplanten die het hele jaar door hun frisgroene kleur behouden. Klimop is uiteraard de klimplant bij uitstek, maar daarnaast zijn ook kamperfoelie en de sterjasmijn uitstekende mogelijkheden. De klimhortensia staat in juni-juli in volle bloei maar bij goede omstandigheden bloeit hij nog wat langer. Het leuke aan deze plant is dat u de bloemkleur kunt beïnvloeden door bepaalde stoffen aan de bodem toe te voegen.

 Onze producten zijn verkrijgbaar bij onze gespecialiseerde dealers. Vind er een via de handige dealerlocator of neem direct contact op met de Exterior Living-experts.