Twist 430 x 230 cm
Kenny 255 x 120 x 200 cm
Materiaal Noords Hout

Een overdekte bergruimte in jouw tuin

Heb jij een echt haardvuur in je woonkamer? Of heb je een leuke buiten loungehoek met vuurpot? Geniet ongestoord van de meest gezellige avonden rond het brandend vuur dankzij onze houtstapelplaatsen! Stockeer je hout op een overdekte plek waar genoeg luchtcirculatie is. 

 

Ontdek onze houtstapelplaatsen

 

Kenny houtstapelplaats

Twist overdekte bergruimte

Wat is het verschil? 

Ben je op zoek naar een overdekte constructie om brandhout te stockeren? Dan is de Kenny Houtstapelplaats ideaal voor jou. Jouw hout blijft beschut tegen de regen, maar krijgt genoeg ventilatie. 

De Twist is een overdekte bergruimte waar bv. ook voldoende plaats is om fietsen, een aanhangwagen, tuingerief... te plaatsen. Twist kan ook omgetoverd worden tot overdekte rokersruimte.

Beide constructies zijn eenvoudig te plaatsen. Deze uit drukgeïmpregneerd Noords houten bergruimtes worden geleverd in kit. 

 

 

Waar plaatst ik best een houtstapelplaats?

Oost, west... Oost best! Wist je dat een houtstapelplaats het beste op de oostkant van je woning wordt gemonteerd? Hoezo? Wel, in de Lage Landen komt de wind meestal uit het westen. De westkant van je woning is dus het meest onderhevig aan koude en neerslag, net daar waar je je hout niet wilt stockeren! 

Met nat hout kan je geen vuur... Maar jouw houtvoorraad in huis bewaren is ook niet de beste een optie. Een houtstapelplaats biedt de oplossing! De houtstapelplaatsen van Exterior Living beschermt jouw houtvoorraad tegen de weerselementen. Zo blijft het droog en heeft de winterkou maar weinig tot geen invloed op het hout. 

 

 

 

Hoeveel kost een houtstapelplaats? 

Voor prijzen en advies ben je steeds welkom bij een Exterior Living verdeler in je buurt.
Vind er snel een via onderstaande knop. Contact opnemen met een verdeler is steeds vrijblijvend!