Houtstapelplaats

Heb jij een echt haardvuur in je woonkamer? Of heb je een leuke buiten loungehoek met vuurpot? Geniet ongestoord van de meest gezellige avonden rond het brandend vuur dankzij onze houtstapelplaatsen! Stockeer je hout op een overdekte plek.

 

Waarom een houtstapelplaats? 

 

Met nat hout kan je geen vuur... Maar jouw houtvoorraad in huis bewaren is ook niet de beste een optie. Een houtstapelplaats biedt de oplossing! De houtstapelplaatsen van Exterior Living beschermt jouw houtvoorraad tegen de weerselementen. Zo blijft het droog en heeft de winterkou maar weinig tot geen invloed op het hout. 

Kies de oostkant! 

 

Wist je dat een houtstapelplaats het beste op de oostkant van je woning wordt gemonteerd? Hoezo? Wel, in de Lage Landen komt de wind meestal uit het westen. De westkant van je woning is dus het meest onderhevig aan koude en neerslag, net daar waar je je hout niet wilt stockeren! 

Goed beschermd


Onze houtstapelplaatsen zijn gemaakt uit hoogkwalitatief en drukgeïmpregneerd grenenhout. Bovendien zijn de houtstapelplaatsen nog bezet met betonplexplaten of staalplaten aan de binnenkant en op het dak. Betonplex is uitstekend bestand tegen extreme temperaturen, zowel vrieskou als uitzonderlijke hitte. Daarnaast zijn deze platen waterdicht! 

 

Ontdek onze houtstapelplaatsen

 

Meer inspiratie? 

Ontdek al onze tuinproducten in onze tuinbrochure.

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je houtstapelplaats en het uitwerken van jouw tuinproject.

Meer over Noords hout

Wil je meer informatie over het Noords hout dat wij gebruiken in ons tuinassortiment? Bekijk hier onze infopagina.

Ontdek onze tuinhuizen

Wil je toch liever jouw brandhout binnen een tuinhuis stockeren? Ontdek hier ons aanbod tuinhuizen!