Kies de mooiste verlichting voor jouw Maluwi

Heb jij onze Maluwi in jouw tuin staan? Lucky you! Met een overkapping kan je namelijk uren genieten van het buitenleven in een stijlvolle omgeving. Een overkapping maakt je tuin nog gezelliger, al zeker als je hem helemaal gaat decoreren naar wens.


Wil je jouw Maluwi overkapping inkleden met allerlei buitendecoratie? Ben je op zoek naar buitenverlichting om tot in de late uurtjes te kunnen genieten van het buitenleven? Breng nog meer sfeer en gezelligheid naar jouw tuin. Laat je inspireren door onze blogpost!

1. Ingebouwde sfeerverlichting

Onze Maluwi krijgt een stevige houten dak structuur. Bij het samenstellen van jouw overkapping heb je keuze tussen een houten beplanking in thermowood of een onderdak met strakke aluminium planchetten. Deze worden bevestigd volgens een systeem waarbij geen enkele schroef zichtbaar is. Tot in de puntjes afgewerkt dus!

 

Wil je een strak totaalplaatje behouden bij het toevoegen van verlichting? Wij bieden ledverlichting aan die esthetisch geïntegreerd wordt in het aluminium onderdak. Vraag ernaar bij een verdeler in jouw buurt! Daarnaast integreer je ook gemakkelijk lichtspotjes of andere plafondverlichting in het onderdak van jouw Maluwi!

 

<< Stel jouw Maluwi samen

2. Stijlvolle wandverlichting

Een Maluwi is volledig samen te stellen op maat. Wil je graag een open overkapping of toch liever enkele panelen? Een gesloten wand beschermt je namelijk tegen felle zon en frisse wind en biedt een extra mogelijkheid om jouw overkapping prachtig in te kleden!

Bovendien hang je gemakkelijk stijlvolle wandverlichting aan de houten panelen. Wat dacht je van aluminium armatuur? Baseer je hiervoor op het kleur van jouw constructie. Witte verlichting past perfect bij een Maluwi Ibiza stijl. Of kies voor een ander kleur gevelverlichting die jouw aluminium structuur prachtig laat doorkomen in combinatie met hout. Wist je trouwens dat je jouw Maluwi constructie in elk RAL kleur kan verkrijgen? Je verdeler geeft je met veel plezier alle uitleg!

 

<< Maluwi Ibiza Style

3. Strakke of charmante hanglampen

Ingebouwde spotjes in het onderdak, dimbare ledverlichting en strakke wandarmaturen garanderen een hedendaagse verlichting onder je overkapping. Ook bepaalde hanglampen brengen die moderne uitstraling met zich mee.  

Ben je toch eerder liefhebber van knusse buitenverlichting? Of fan van de industriële look? Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Ontdek allerlei hanglampen die je aan het onderdak kunt bevestigen. Hanglampen zijn verkrijgbaar in allerlei maten, vormen en kleuren. Ook in materialen heb je keuze zat. Hiermee tover je jouw overkapping om tot de gezelligste plek in je tuin! We raden je aan je te laten adviseren door een professional!

4. Feestelijke lichtsnoer

Een lichtsnoer langs de wanden van jouw Maluwi geeft een extra feestelijk gevoel. Je hoeft deze zeker niet uitsluitend tijdens feestjes op te hangen. Ze brengen het hele jaar door een vrolijke ambiance naar jouw tuin!  

Afhankelijk van het aantal lampen en waar deze precies schijnen, kan een lichtsnoer een overkapping soms niet voldoende verlichten. Combineer deze verlichtingsoptie met meerdere lichtbronnen. Je mag erop vertrouwen dat dit ook een prachtig resultaat zal geven!

 

5. Decoratie en inkleding

Maak je van jouw overkapping graag een plaats om volledig tot rust te komen, een boek te lezen of gezellig onder vrienden te zijn?

Vind naast tuinverlichting meer prachtige manieren om jouw overkapping in te kleden. Verzamel sierkussen voor jouw tuinmeubelen, zet of hang groenblijvende tuinplanten onder je Maluwi en kies voor elegante wanddecoratie.

Laat je inspireren door enkele projecten van tevreden klanten en decoreer naar hartenlust!   

Geïnspireerd, maar nog geen Maluwi overkapping?

Ga langs bij een van onze verdelers in jouw buurt. Stel jouw terrasoverkapping samen op maat van jouw tuin. Onze verdelers luisteren graag naar jouw wensen.

Vind er eentje via onze dealerlocator!

 

Vind een verdeler