Project in de kijker: witte Maluwi

Af en toe gaan we langs bij tuinen waar onze verdelers prachtig werk geleverd hebben met onze tuinproducten. Deze Maluwi in White Ibiza Style is multifunctioneel en esthetisch een grote meerwaarde voor deze tuin met zwembad!


Deze prachtige tuinconstructie in wit aluminium werd geplaatst door Schapman BVBA, één van onze Exterior Living verdelers

Gezellige loungeplek

Een gezellige loungeplek onder je terrasoverkapping is bijna een must! 

Na een plons in het zwembad, schenk je jezelf een heerlijk drankje in en geniet je verder van het zicht op je tuin. Of je spreekt er af met je vrienden en familie voor een duik, een huisgemaakt diner, een glaasje of gewoon een doordeweekse babbel. 

Ook voor wat afgezonderde me-time is een terrasoverkapping een perfecte plek! Je komt er even tot jezelf en laadt je batterijen opnieuw op. Je kan er ongestoord mediteren, aan yoga doen of een boek lezen.

 

Op zoek naar een tuinbank die perfect past bij je Maluwi?

 

<< Ontdek onze Lucca Tuinbank

 

 

Afgesloten bergruimte

De geïntegreerde houten bergruimte is zo praktisch, dat je het niet meer zal willen missen. Je bergt er met gemak al je tuinmeubelen op en kan er al jouw tuingerief in kwijt. Zo blijft alles droog staan en houd je je tuin geordend en netjes. 

Als pluspunt oogt het ook nog eens heel mooi. De combinatie van hout en aluminium is hierbij echt een troef! 

 

<< Meer over de houtsoorten

Maatwerk tot in de puntjes

Bij deze Maluwi ging Schapman samen met Exterior Living tot in de puntjes te werk om maatwerk te verrichten. De constructie staat net naast de perceelgrens, vlakbij een hoek. Om geen plaats te verliezen, werd de Maluwi zo opgebouwd dat er optimaal gebruik kan gemaakt worden van de ruimte. 

Het goede nieuws! Je ziet de knip in de constructie helemaal niet vanuit de tuin, maar binnen in de berging is er hierdoor wel extra ruimte. 

 

<< Maluwi op maat

Een Maluwi in jouw tuin!

Deze Maluwi in White Ibiza Style werd geplaatst door onze verdeler Schapman. 

 

Vind snel en gemakkelijk een verdeler in jouw buurt! 

Vind een verdeler