Afmeting: 3 x 3,9 m
Hoogte: 120 cm

Je denkt dat je tuin te klein is voor een zwembad? Helemaal niet! De laatste jaren kiezen we meer en meer voor een zwembad in een kleiner formaat. Op zoek naar een zwembad die mooi integreert in jouw (stads)tuin? Maak kennis met onze Quartoo City!

 

een zwembad voor elke (stads)tuin!

 

Droom je al jaren van een zwembad in eigen tuin, maar denk je dat er geen plaats is voor een zwembad? Dan hebben we goed nieuws voor je! Onze Quartoo City is ontwikkeld om zelfs in de kleinste tuinen geïnstalleerd te worden. 

 

Waarom een Quartoo City model kiezen?

Waarom zou je net voor een kleiner zwembad kiezen?
Een kleiner zwembad integreert gemakkelijk in kleinere tuinen en vindt zeker ook een plaatsje in een grotere tuin. 

Een kleinere zwembad is gemakkelijker te onderhouden en zuiniger te verwarmen. Onze Quartoo City heeft een ideaal formaat om ook in kleinere (stads)tuinen te kunnen genieten van een verfrissende plons op zonnige dagen, zonder heel de tuin te moeten ombouwen!

  • Geen grote verbouwingswerken nodig
  • Integreert zich gemakkelijk in elke (stads)tuin of terras
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Economisch in gebruik (minder water, minder onderhoudsproducten)
  • Snel om te verwarmen

 

Is hout een geschikte materiaalsoort?

Jazeker! Denk maar aan de vele houten steigers en pieren aan de kust. Wij werken met hardhout en drukgeïmpregneerd Noords hout.

Hout is een natuurlijk materiaal; robuust en stabiel. Ideaal voor de opbouw van een duurzaam zwembad dus! Bovendien is het op esthetisch vlak ook een prachtige materiaalsoort voor een zwembad. 

 

Belgisch vakmanschap

Zowel het concept, de uitwerking, als het fabriceren van houten zwembaden gebeurt in-house bij ons familiebedrijf in Gits. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector ontwikkelden wij een uniek zwembadconcept: houten inbouw- en opbouwzwembaden met zwaluwstaartverbinding. We maken deze zwembaden volledig van plank tot prachtig houten zwembad, klaar om door een van onze verdelers geplaatst te worden in jouw tuin.

We garanderen hierbij met trots Belgisch vakmanschap en kwaliteit

 

 

Zwembad met een esthetisch karakter 

Onze houten zwembaden worden opgebouwd met het unieke gebrevetteerde zwaluwstaart verbindingssysteem. Dit verbindingssysteem is uitgerust met een roestvrije inox draadstang die het zwembad niet alleen volledig demonteerbaar maakt, maar daarnaast ook het voordeel biedt de constructie extra te kunnen bijregelen. 

Geen gevaarlijk uitstekende hoeken dankzij deze verbinding: veiliger en kindvriendelijker kan bijna niet! 

Ook de randen verstevigen wij, zodat deze geschikt zijn om op te zitten of staan. Rondom de basisstructuur worden extra dikke afdekranden vastgezet. De randen zijn uit één stuk gemaakt om vervorming tegen te gaan. 

Bovenop het unieke uitzicht van de zwaluwstaartverbindingen zorgen we voor een extra esthetische toets door zowel in de steunplanken als in de randen een mooi profiel te schaven. 

 

 

 

Verschillende bouwmethodes

Je wilt een Gardipool zwembad aanleggen in je tuin? Dan kan je kiezen tussen een opbouw zwembad, een inbouwzwembad of een half ingegraven zwembad. Elke optie heeft uiteraard zijn unieke kenmerken.

Kies je voor een ingegraven zwembad omdat je zo beter de kinderen in de gaten kunt houden? Of net voor een opbouw zwembad om te voorkomen dat een verstrooide ziel er zo in valt?

De houten zwembaden geven je de keuze uit 3 mogelijke bouwmodellen!

Ingegraven

Half ingegraven

Bovengronds

Lees hier meer over de montage van houten zwembaden.

 

Verkrijgbaar in een standaard formaat

Wat kost een Quartoo City zwembad

Ben je op zoek naar een standaard Quartoo City zwembad?
Onze producten zijn enkel verkrijgbaar via professionele verdelers

Contacteer snel en vrijblijvend een van onze verdelers in jouw buurt via onze dealerlocator.
Ook voor het plaatsen van onze houten Quartoo City zwembaden kan je terecht bij een van hen.