Houten zwembaden

Wil je ten volle en zonder zorgen genieten van je tuin? Gezellig samenzijn met vrienden op een mooie avond in de perfecte omkadering? Met een duurzaam, houten zwembad creëer je een zalig vakantiegevoel bij jouw thuis. Maak van je tuin jouw favoriete plek dankzij een houten zwembad!

 

Waarom een houten zwembad?

 

Hout een goed idee? 

 

Jazeker! Denk maar aan de vele houten steigers en pieren aan de kust. Hout is een natuurlijk materiaal: robuust en stabiel. Ideaal voor de opbouw van een duurzaam zwembad dus! Wij werken steeds met hardhout of drukgeïmpregneerd Noords hout. 

Esthetische meerwaarde

 

Hout is op esthetisch vlak ook een prachtige materiaalsoort voor een zwembad. Onze houten zwembaden kunnen ook bovengronds of half ingegraven worden, wat natuurlijk zorgt voor een uniek zwembadplaatje in je tuin!  

Verschillende modellen

 

Onze houten zwembaden zijn verkrijgbaar in kleine modellen en grotere zwembaden. Daarnaast vind je ook een viertal types terug. Zie je liever de strakke hoeken van een Quartoo, of liever een zeshoekige Octoo, of iets daartussen? 

 

Onze houten zwembaden

 

 

Meer inspiratie?

Doorblader hier onze zwembadbrochure voor al onze modellen en bijhorende info.

 

Vind een verdeler

Onze verdelers staan je graag bij met persoonlijk advies voor de keuze van je houten zwembad en het uitwerken van jouw tuinproject.

De accessoires

We hebben heel wat accessoires in optie te verkrijgen bij onze Gardipool zwembaden. Met deze items maak je het jezelf nog aangenamer.

Praktische informatie

Je wilt een Exterior Living zwembad aanleggen in je tuin? Dan kan je kiezen tussen verschillende modellen en bouwtypes.