Afmeting 3 x 5 / 3,5 x 7 / 4 x 8 m
Hoogte 139 cm

Een inbouw zwembad is esthetisch zeer mooi doordat het in de tuin integreert en het zicht niet belemmert. Maar vaak hangt daar dan ook een duur prijskaartje aan vast. Daar maakt Infiniteau het verschil. Dankzij dit innovatief concept is een geïntegreerd zwembad niet meer enkel weggelegd voor wie een zeer hoog budget heeft, maar heb je een modern en kwalitatief bad in je tuin voor een zeer betaalbare prijs. Met een Infiniteau zwembad creëer je met gemak je paradijs in eigen tuin waar geen enkele vakantie in het buitenland tegenop kan. 

 

WAT IS HET INFINITEAU INBOUWZWEMBAD?

Infiniteau is een modern inbouwzwembad in een strak design die volledig ingewerkt zit in de grond. De structuur van je inbouw zwembad bestaat uit corrosiebestendig staal bekleed met glasvezelversterkte pvc-wanden. Infiniteau wordt modulair opgebouwd met delen van een halve meter waardoor je volledig zelf, tot op de halve meter, de afmeting van je zwembad kan bepalen. Dit bad is eenvoudig en snel te plaatsen: nadat de betonplateau klaar is kan dit bad in 1 dag met 2 personen geplaatst worden. Dus de waterpret kan snel beginnen.  

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN INFINITEAU ZWEMBAD?

De keuze voor een opbouw zwembad, een inbouw zwembad of een half ingegraven zwembad is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak. Een inbouw zwembad vraagt iets meer voorbereidend werk dan een opbouw zwembad, maar is wel zeer esthetisch aangezien het zicht in de tuin niet belemmerd wordt. En het lijstje voordelen gaat nog even door:

- Aantrekkelijke prijs
- Korte levertermijn en eenvoudige montage
- Snelle opbouw (1 dag met 2 personen, excl. betonplateau)
- Bad kan gevuld worden zonder gelijktijdig langs buiten aan te dammen (zelfdragend)
- Duurzaamheid van stalen profielen en wanden 
- Onbeperkte afmetingen en maatwerk per veelvoud van 0,5 m
- Thermische isolatie = wanden hebben luchtisolatie door honingraatprofiel (R=0,249 m2 K/W)

 


UITSTEKEND BESCHERMD TEGEN ROEST MET MAGNELIS®

Er wordt gewerkt met een innovatieve bekledingslaag om de stalen structuur nog beter te beschermen tegen corrosie.
Het gebruik van Magnelis® biedt extra voordelen:
- Magnelis® biedt een uitzonderlijke weerstand tegen roest.
- De laag herstelt zichzelf op snijranden; de plaats waar corrosie doorgaans ontstaat.
- Het product is milieuvriendelijker dan soortgelijke deklagen.

 

 

MOGELIJKE AFMETINGEN

Dit modulair zwembad is beschikbaar in 3 volledig uitgeruste standaard kits : 3 x 5 m ; 3,5 x 7 m of 4 x 8 m. Een standaard kit bestaat uit : de metalen structuur + pvc panelen, een lichtblauwe liner, skimmers, terugvoer, buizen, koppelstukken, pomp en zandfilter, enz... Kortom, alles om direct van uw zwembad te kunnen genieten.

Maatwerk
Wil u liever een ander afmeting? Naast de standaardmaten kan u per halve meter zelf bepalen hoe groot uw bad moet zijn. Zo kan u een zwembad kiezen die perfect past in uw tuin.

 

 

HET MEEST EENVOUDIG TE PLAATSEN ZWEMBAD

Dankzij het modulair systeem is het zwembad zeer eenvoudig en snel te monteren. Na het gieten van de betonplateau kan het bad op 1 dag tijd met 2 personen geplaatst worden. Het bad is ook zelfdragend. Dit betekent dat het kan gevuld worden zonder dat je het gelijktijdig dient aan te dammen. 

Benieuwd hoe een Infiniteau geplaatst wordt? 
Bekijk hier de installatievideo:

 

 

 

ZIN IN DAT HEERLIJK VAKANTIEGEVOEL IN EIGEN TUIN?

Wil je meer informatie, advies of een offerte?
Jouw Exterior Living expert in je buurt adviseert jou graag bij je zwembadplannen en bezorgt je met veel plezier alle info over plaatsing en prijzen van het bad die je in gedachten hebt.